上一頁下一頁
發新話題

盈天使之家~多謝咁多位呀..光榮結業

收藏  |  訂閱
1.5k  33.4k

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-5-22 04:26 PM 發表 查看引用來源

你係???
咩下場先:smile_41: 通常我地只係約食飯聚下wor
問下炸:smile_30: 唔好壞腦:smile_13:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-5-22 04:43 PM 發表 查看引用來源

問下炸:smile_30: 唔好壞腦:smile_13:
haha.....我先冇諗其他野wor:smile_30:

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-5-22 04:47 PM 發表 查看引用來源

haha.....我先冇諗其他野wor:smile_30:
過路睇下有咩話題king緊,
您地成日攪聯宜架:smile_45:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-5-22 04:59 PM 發表 查看引用來源

過路睇下有咩話題king緊,
您地成日攪聯宜架:smile_45:
一時時la.....因為要就大家時間都幾難架...

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-5-22 05:07 PM 發表 查看引用來源

一時時la.....因為要就大家時間都幾難架...
全部都係綱友架:smile_45:

見過面味呢:smile_14:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-5-22 05:09 PM 發表 查看引用來源

全部都係綱友架:smile_45:

見過面味呢:smile_14:
係呀.....我地見過幾次喇 唔係點食飯wor

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-5-22 05:12 PM 發表 查看引用來源

係呀.....我地見過幾次喇 唔係點食飯wor
大家做咩架,:smile_41:
咁樣約會唔生普架咩:smile_14:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-5-22 05:15 PM 發表 查看引用來源

大家做咩架,:smile_41:
咁樣約會唔生普架咩:smile_14:
第一次都幾架....冇咩野講....
但之後熟左....次次都幾開心呀^^

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-5-22 05:24 PM 發表 查看引用來源

第一次都幾架....冇咩野講....
但之後熟左....次次都幾開心呀^^
全部都出來打工架,除食反冇攪其他咩,:smile_38:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-5-22 05:28 PM 發表 查看引用來源

全部都出來打工架,除食反冇攪其他咩,:smile_38:
你冇睇第一版呀??
所以活動都list晒出黎wor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆