上一頁下一頁
發新話題

060309代~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~啟天回歸祝gerry回歸

收藏  |  訂閱
738  5.3k

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 04:50 PM 發表 查看引用來源

睇黎版版都有D好頑強既會員
有D鬥志啦

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 04:50 PM 發表 查看引用來源

睇黎版版都有D好頑強既會員
你而家返左份咩工咁忙呢??

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-3-13 16:51 發表 查看引用來源
扑野........我岩呀:smile_47:
係公司唔知點解好多時都開唔到, 會話搵唔到聯絡人清單:smile_13:

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 04:55 PM 發表 查看引用來源

係公司唔知點解好多時都開唔到, 會話搵唔到聯絡人清單:smile_13:
可能你人緣唔好呀!~~冇人想同你聯絡囉:smile_30:

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-3-13 16:52 發表 查看引用來源

你而家返左份咩工咁忙呢??
家陣做左管理層....(但又要做文):smile_42:
D 人好難教:smile_42:

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 04:59 PM 發表 查看引用來源

家陣做左管理層....(但又要做文):smile_42:
D 人好難教:smile_42:
ok........明白!!! 原來做媽媽生

引用:
原帖由 wai(927) 於 2009-3-13 16:51 發表 查看引用來源
有D鬥志啦
版主扣你分總有原因既...你站在佢角度想下佢咪仲辛苦
你仲咁頑強, 復活又復活

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 05:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_35: 復活1次好WOW

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-3-13 17:00 發表 查看引用來源

ok........明白!!! 原來做媽媽生
唔係講笑, 佢地最細既都3X歲....最大既 64歲:smile_42: ...3X-4X都仲溝通到
個D 6X歲既...你以為你講既野佢明, 原來係唔明架 ......
到錯左俾人鬧得最甘既咪又係我:smile_24:

引用:
原帖由 OL妹妹 於 2009-3-13 05:01 PM 發表 查看引用來源

discuss要多謝佢地至真呀!!! 原本都係得果一千幾百個會員, 開左分身而家咪有成百萬會員囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆