上一頁下一頁
發新話題

徵巨蟹座的妳/你~!唔同星座都可以入來ga~第23回

收藏  |  訂閱
746  5.3k

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-3-2 08:00 AM 發表 查看引用來源
咁又係...但冇人想結完就唔岩架麻:smile_13: :smile_13:
咁緊係唔會有人想啦~除非個個人係想試下結婚同離婚姐

引用:
原帖由 K型人 於 2009-3-2 08:02 AM 發表 查看引用來源
咁你覺得有冇咩值得挽留先
佢除左返工之外唔會自已出街...咁算唔算呀:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 K型人 於 2009-3-2 08:03 AM 發表 查看引用來源

咁緊係唔會有人想啦~除非個個人係想試下結婚同離婚姐
咁我都唔想試:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-3-2 08:04 AM 發表 查看引用來源
佢除左返工之外唔會自已出街...咁算唔算呀:smile_13: :smile_13:
咁都係一個好既優點黎既 :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 K型人 於 2009-3-2 08:06 AM 發表 查看引用來源

咁都係一個好大既優點黎既 :smile_35: :smile_35:  
唔會冇故失蹤唔會搵唔到人...靚仔但唔驚佢偷食囉...that's all:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-3-2 08:05 AM 發表 查看引用來源
咁我都唔想試:smile_13: :smile_13:
咁咪唔好諗囉~時間就係最好既評審員喇 等.........唔知到幾時呢:smile_35:

引用:
原帖由 K型人 於 2009-3-2 08:09 AM 發表 查看引用來源

咁咪唔好諗囉~時間就係最好既評審員喇 等.........唔知到幾時呢:smile_35:
都係等多一排先:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-3-2 08:08 AM 發表 查看引用來源
唔會冇故失蹤唔會搵唔到人...靚仔但唔驚佢偷食囉...that's all:smile_13: :smile_13:
最重要係哩D咩:smile_41:
唔係應該係佢錫唔錫你同愛唔愛你咩:smile_41:

引用:
原帖由 K型人 於 2009-3-2 08:11 AM 發表 查看引用來源

最重要係哩D咩:smile_41:
唔係應該係佢錫唔錫你同愛唔愛你咩:smile_41:
佢係喜怒不形於色果d黎架...好難睇到佢係中唔中意呀...高唔高興呀...咁囉...相對地...佢對我都一樣...好難先feel到佢愛唔愛我:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-3-2 08:14 AM 發表 查看引用來源
佢係喜怒不形於色果d黎架...好難睇到佢係中唔中意呀...高唔高興呀...咁囉...相對地...佢對我都一樣...好難先feel到佢愛唔愛我:smile_13: :smile_13:
高人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆