上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss ,徵朋友93

收藏  |  訂閱
742  6.7k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-27 12:06 AM 發表 查看引用來源

有3個呀:smile_14: ,全家福呀.你真是好攪笑呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我知道了.也開心呀,thank you:smile_30: :smile_30:
三個是正確的,妳我加一個結晶品,便成三個,呵呵呵....... :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-27 12:06 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 蓉兒又中計~ (文曲偷笑中)
我當然知你不會咁做呀,, ,,,,,,,,,,你別唔捨得的呀.又要大你:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-27 12:09 AM 發表 查看引用來源

救命呀 .唔係玩到咁大呀:smile_38: :smile_38: 唔好咁寫呀.我嚇到死了:') .唔該你改呀.你唔好要件朱扒(蓉兒)呀.人地笑你呀
這個帖很難明?可否詳細點表達~:smile_41:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-27 12:10 AM 發表 查看引用來源

三個是正確的,妳我加一個結晶品,便成三個,呵呵呵....... :smile_30:
我們是人類呀,:smile_14: :smile_14: 你放錯相呀:smile_30: :smile_30: 最好放d靚人相就得了:smile_38: :smile_38:
你的問題真是................3個太小呀,最好一打呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-27 12:10 AM 發表 查看引用來源

我當然知你不會咁做呀,, ,,,,,,,,,,你別唔捨得的呀.又要大你:smile_30: :smile_30:
蓉兒果然知相公的心意,低鍚~ <----------專用鍚鍚公仔~

[quote]原帖由 文曲 於 2009-2-27 12:12 AM 發表 查看引用來源

這個帖很難明?可否詳細點表達~:smile_41: [/q
你識的呀
我只能提你蓉兒是一件朱扒.如你欣賞朱扒蓉.不怕給人笑你口味奇異.就可以大咬一口:smile_30: :smile_30:重要入口不能吐,做人....要有衣食呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-27 12:13 AM 發表 查看引用來源

我們是人類呀,:smile_14: :smile_14: 你放錯相呀:smile_30: :smile_30: 最好放d靚人相就得了:smile_38: :smile_38:
你的問題真是................3個太小呀,最好一打呀:smile_30: :smile_30:
唔想講個句都要講,在網上搵唔到可接近相公的靚人相啊~ :smile_39:

一打,妳有沒有說錯~~~~~:smile_14: ( 唔好嚇我) :smile_42:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-27 12:14 AM 發表 查看引用來源

蓉兒果然知相公的心意,低鍚~   
我梗知你心意呀.............只是笑一笑,大家也快意

回覆 616# 的帖子

蓉兒看鐘數﹕12:16 AM  

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-27 12:19 AM 發表 查看引用來源

唔想講個句都要講,在網上搵唔到可接近相公的靚人相啊~ :smile_39:
有呀,我同你宣傳,你像..............

一打,妳有沒有說錯~~~~~:smile_14: ( 唔好嚇我) :smile_42:
要呀,你要請工人呀.我無寫錯的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆