上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part442)

收藏  |  訂閱
737  4.9k

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-23 10:48 AM 發表 查看引用來源

咁你星期6 有冇去buy 電腦 ar

你又話切機的
結果星期五放工去睇左~ 但未買~ 我都仲係諗緊買咩好~

:smile_45: 入1入,:smile_43: :smile_22:

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-23 10:50 AM 發表 查看引用來源

求其啦 :smile_30: 買部打到機咪得囉~
順手買多部俾我

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-23 10:50 AM 發表 查看引用來源

你用緊mac 機ka bor   切部咁平的機 :smile_19:  仲要黎打online game, 對你黎講好cheap 吾夠用 wor

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-23 10:50 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 有幾多個, 有咁多野講
過左去就算啦, 講黎做乜喎
當然~ 過左去就算~
不過果日咁啱同人講起啲不愉快經歷~ 想同人分享下啫~

引用:
原帖由 wai(927) 於 2009-2-23 10:51 AM 發表 查看引用來源
:smile_45: 入1入,:smile_43: :smile_22:
家陣乜野意思 ar

時時 3 7 面閃入黎

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-23 10:51 AM 發表 查看引用來源

求其啦 :smile_30: 買部打到機咪得囉~
順手買多部俾我
宜家要打到機~ 要求就唔可以求其啦~

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-23 10:52 AM 發表 查看引用來源

當然~ 過左去就算~
不過果日咁啱同人講起啲不愉快經歷~ 想同人分享下啫~
會搞到自己吾開心的, 就吾好提 la

諗下下一個仲好 la

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-23 10:53 AM 發表 查看引用來源

家陣乜野意思 ar

時時 3 7 面閃入黎
:smile_45: 自己估,:smile_43:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-23 10:52 AM 發表 查看引用來源

你用緊mac 機ka bor   切部咁平的機 :smile_19:  仲要黎打online game, 對你黎講好cheap 吾夠用 wor
所以我都係參考下佢地既意見~ 再自己睇睇~ 我會行多行先決定砌部乜~

MAC機係因為工作上需要啫~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆