上一頁下一頁
發新話題

酒店妹 3p^2 第1-6遍 "加相 (5)" 終之章 - 準備中

收藏  |  訂閱
814  180.2k

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 10:34 AM 發表 查看引用來源

介中啦, 當然有天仙 有豬扒, 問題係個 feel 唔同
有d 女唔介意我d 豬頭仔, 經驗好另佢 happy 都有要求番卓. 不景d 新仔有樣得泥快趣 吊引

係長洲同女小足一日都試過, 真係精盡人忙....
好左有準備
haha, 成日都話自己豬頭 ga, 點知上左床變左大老虎:smile_27:

引用:
原帖由 jelly922 於 2009-2-26 10:39 AM 發表 查看引用來源
試過會上隱嗎?haha... 3p好似好淫亂咁:smile_40:
試過 triple O hamburger 您會覺得好貴, 但幾好食, 比喜時時 mcdonnal 有新意 . 但您唔好上引
如果女女玩得就好過引
返宜係女high d , 因為兩條仔唔多唔少都都有格劍feel

淫亂 係您平時條仔比唔倒您, 您可以食到飽

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-26 10:47 AM 發表 查看引用來源
都話係驚你車我去賣
最多震下玩花式, 賣您都唔值錢 la
大過女 男友比唔倒 feel 您先 call 我啦
宜家比心機 溫下d swot 啦

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-2-26 10:46 AM 發表 查看引用來源
學生妹????有無校服架???:smile_46: :smile_46: :smile_46:
:smile_34::smile_34:便服ga..

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 10:55 AM 發表 查看引用來源

最多震下玩花式, 賣您都唔值錢 la
大過女 男友比唔倒 feel 您先 call 我啦
宜家比心機 溫下d swot 啦
:smile_45::smile_45:車震都吾好玩啦...
:smile_42::smile_42:沒男友....
:smile_44::smile_44:swot 遲d 先做...

引用:
原帖由 jelly922 於 2009-2-26 10:48 AM 發表 查看引用來源
haha, 成日都話自己豬頭 ga, 點知上左床變左大老虎:smile_27:
我唔係要 係度 溝女, 唔洗寫果 d 點勁點勁 點好樣傘.
宜家有件sp都好開心.

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 10:44 AM 發表 查看引用來源

講過唔攪學生同唔自願, 等您大過女先啦 , 小妹妹
我唔係學生wor,hehe:smile_40: :smile_44:

引用:
原帖由 jelly922 於 2009-2-26 11:02 AM 發表 查看引用來源
我唔係學生wor,hehe:smile_40: :smile_44:
:smile_41::smile_40::smile_30:你想同佢搞?

引用:
原帖由 jelly922 於 2009-2-26 11:02 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: o 失敬 失敬, 有冇玩 玩具, 分享下 ?

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-26 11:04 AM 發表 查看引用來源
:smile_41::smile_40::smile_30:你想同佢搞?
同豬頭, 怕佢食唔落 xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆