上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么捌泗

收藏  |  訂閱
740  4.6k

引用:
原帖由 豬骨煲 於 22-1-2009 02:16 發表 查看引用來源

所以..............我幾怕男人係我面前喊 :smile_13: :smile_13:
我忽然好傷心ㄚ~~~:') :') :') :') :')

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-22 02:18 AM 發表 查看引用來源

我有晚肚餓訓唔著~成晚失眠~
係唔係有晚咁小呀:smile_03: :smile_30:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 22-1-2009 02:19 發表 查看引用來源

係.............. 好彩我個胃最近唔係太好
屋企一定有梳打餅看門口,嘿
\
唔想吵醒屋企人,唔想起身整野食,結果:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 22/1/2009 02:19 發表 查看引用來源

我忽然好傷心ㄚ~~~:') :') :') :') :')
你係蟹仔............我實第一個攬攬你先既,呵

我唔係太怕女人喊,可能我都係女人卦
攬攬佢,拍拍佢就ok
女人好多時候都只係想要番d安全感同支持

唔同男人........ 有時真係.....企左係度,呵

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-1-22 02:16 AM 發表 查看引用來源

其他野又唔見你咁聽話............. :smile_30:
咁十隻手指總有長短

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-1-22 02:18 AM 發表 查看引用來源

鍾意北上定係香港按?
冇咩所謂:smile_38:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 22/1/2009 02:21 發表 查看引用來源
\
唔想吵醒屋企人,唔想起身整野食,結果:smile_19: :smile_19:
放定d乾糧係屋企嘛
反正擺得

睇黎liz真係豬左了,sweet dream

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-1-22 02:21 AM 發表 查看引用來源

你係蟹仔............我實第一個攬攬你先既,呵

我唔係太怕女人喊,可能我都係女人卦
攬攬佢,拍拍佢就ok
女人好多時候都只係想要番d安全感同支持
契媽應付唔泥,可以外判D女仔比我攬攬佢,拍拍佢

引用:
原帖由 胡show仔 於 22/1/2009 02:21 發表 查看引用來源
冇咩所謂:smile_38:
其實邊度手勢好d呢,呵

我本身唔鍾意按摩,不過有時成日聽身邊好多fd都鍾意上去俾人dup
唔通北上俾人dup真係爽d??

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-1-22 02:22 AM 發表 查看引用來源

放定d乾糧係屋企嘛
反正擺得

睇黎liz真係豬左了,sweet dream
豬豬依家你一星期要返幾多日幾多個鐘呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆