上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.4k

引用:
原帖由 kaya 於 2009-2-14 05:38 PM 發表 查看引用來源
早排我都係,不過依家叫做裝修好,今日去收貨,仲有少少問題,遲下就要幫手幫家姐搬野啦
邊個講過: 若要1日不得閒: 家宴.........若要1年不得閒:搬屋...........若要1世不得閒:納妾.........(今曰:2 奶.....3 奶.......)

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-11 08:58 PM 發表 查看引用來源

我試下搵佢....
hi, lovely.......睇怕今日你唔會係度出現啦........:smile_04: ......好 嗎????

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-2-14 05:49 PM 發表 查看引用來源

hi, lovely.......睇怕今日你唔會係度出現啦........:smile_04: ......好 嗎????
佢去左bbq呀:smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-2-14 05:44 PM 發表 查看引用來源

邊個講過: 若要1日不得閒: 家宴.........若要1年不得閒:搬屋...........若要1世不得閒:納妾.........(今曰:2 奶.....3 奶.......)
攪掂佢果度,跟手就到自己屋企,都有排忙呀

引用:
原帖由 kaya 於 2009-2-14 05:51 PM 發表 查看引用來源
佢去左bbq呀:smile_38:
:smile_04:  後 生 可 餵 啊.......

引用:
原帖由 kaya 於 2009-2-14 05:52 PM 發表 查看引用來源
攪掂佢果度,跟手就到自己屋企,都有排忙呀
嘩........中左 3T 6合彩啊???

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-2-14 06:02 PM 發表 查看引用來源

嘩........中左 3T 6合彩啊???
唔係,佢間樓決定唔賣自住,又住左十年,所以裝修,但佢之前同我一齊住間眼鏡房,依家佢搬走,我要埋佢,整得間房,便順便整埋間屋姐

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-5 12:54 PM 發表 查看引用來源
悶得滞,想搞 d 活動,我系女.

>30,對生活有d 要求既,請 PM 我聯絡方式,thx

入會佳音:由今日(2008年12月17日)起,女性會員入會年齡調整為 28周歲以上(含28) .......當然....本會(長)保留有最後解釋和決定 ...
我係男:smile_38:

引用:
原帖由 [人1個] 於 2009-2-14 06:21 PM 發表 查看引用來源
我係男:smile_38:
嘻.......我係女,1個人 ...... :smile_38:

引用:
原帖由 harry18 於 2009-2-10 11:50 PM 發表 查看引用來源

咁佢可以話聲〝光榮結業〞嘅啫;:smile_38: :smile_38: :smile_38: 咁我地咪唔駛心掛掛囉!!!:smile_13: :smile_13: :smile_13:
就係要你心掛掛.......
唔想''光榮'', 各人各隨心意,都係1個有"集體回憶"既地方.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆