上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)12

收藏  |  訂閱
757  18.4k

可唔可以介紹我去爆? 唔洗錢咁好
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-26 12:03 AM 發表 查看引用來源

試 爆 JAR 嘛.......好 開 心.....因為 .....唔 駛 $$$...............

YEAHYEAH~ 今日去左邊度玩?
引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 12:06 AM 發表 查看引用來源

我記得呀, 坐66隔離果個丫嘛

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 12:07 AM 發表 查看引用來源
YEAHYEAH~ 今日去左邊度玩?
冇去邊呀, 下午出左去吃飯咋, 夜晚都係屋企發mo:smile_13:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 12:06 AM 發表 查看引用來源
可唔可以介紹我去爆? 唔洗錢咁好
必 瘦 X 唔 知 有 無 男 賓 部????

唔 知 點 解 有 我 電 話......成 日 打 黎......話 免費免費......洗腦咁洗......先 ..........

都好過我呀.. 我XMAS都要開工呢...
引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 12:08 AM 發表 查看引用來源

冇去邊呀, 下午出左去吃飯咋, 夜晚都係屋企發mo:smile_13:

你貪小便宜之瓜.. 人少少認左佢呢....
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-26 12:11 AM 發表 查看引用來源

必 瘦 X 唔 知 有 無 男 賓 部????

唔 知 點 解 有 我 電 話......成 日 打 黎......話 免費免費......洗腦咁洗......先 ..........

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 12:12 AM 發表 查看引用來源
都好過我呀.. 我XMAS都要開工呢...
你做咩架?服務性行業?

服務性?都算係.... 要服務班學生大帝....
引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 12:13 AM 發表 查看引用來源

你做咩架?服務性行業?

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 12:03 AM 發表 查看引用來源

我唔食得辣架
譚漁頭出名蕃茄湯底嘛, 唔辣架
CHER.......唔 食 辣 食 咩 小 肥 羊...譚 魚 頭.........:smile_34: :smile_45:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-26 12:14 AM 發表 查看引用來源
服務性?都算係.... 要服務班學生大帝....
哦........你係呀sir黎既.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆