上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(13)-不停插插插!!插後門都令我不停高潮了

收藏  |  訂閱
631  32.2k

引用:
原帖由 bcm 於 18-12-2008 21:15 發表 查看引用來源

哎呀唔好吹水呀,要跟主題,被版主出左最後警告=.='

其實好多男仔都想試又驚女友反面~
我已經入左...正題ga啦:smile_42:
琴晚妳都唔幫下口..仲落井下石:smile_22:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-18 09:47 PM 發表 查看引用來源

我已經入左...正題ga啦:smile_42:
琴晚妳都唔幫下口..仲落井下石:smile_22:
我知!!!:smile_35: 拿拿!!版主我講一句咋~唔好扣我分:')

我唔係落井呀~昨晚話果個都唔係你係另一個人0麻~我典會咁喎~=.='

講完

哈哈哈.... 我都來對應主題
我都係來不停狂插插插!!插後門都令你高潮停不了!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-18 09:43 PM 發表 查看引用來源

因為我係女仔丫ma~梗係明白姐妹0既感受
講個秘密你知,我都係女仔喎。
所以我絕對明白你的感受

引用:
原帖由 bcm 於 18-12-2008 22:23 發表 查看引用來源

我知!!!:smile_35: 拿拿!!版主我講一句咋~唔好扣我分:')

我唔係落井呀~昨晚話果個都唔係你係另一個人0麻~我典會咁喎~=.='

講完
我見到妳有澄清下..但係走左唔理我
妳甘驚扣分做咩1哦,分乃身外物,好快又加番啦...要來都舞用,,又唔可以當錢使:')
我要插插後欄  <...對題

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-18 11:10 PM 發表 查看引用來源

我見到妳有澄清下..但係走左唔理我
妳甘驚扣分做咩1哦,分乃身外物,好快又加番啦...要來都舞用,,又唔可以當錢使:')
我要插插後欄   
應番主題︿插後欄真的令你高潮不停了?? 我有點懷疑。 仲有 d 分唔係可以換禮券咩? 等我咁辛苦儲分,d所謂版主又咁努力扣分,哈哈哈!:smile_30:

引用:
原帖由 starksouth 於 18-12-2008 23:58 發表 查看引用來源

應番主題︿插後欄真的令你高潮不停了?? 我有點懷疑。 仲有 d 分唔係可以換禮券咩? 等我咁辛苦儲分,d所謂版主又咁努力扣分,哈哈哈!:smile_30:  
我個後欄仲係處:smile_04:
  未插過,唔知係點~:smile_04:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-19 12:17 AM 發表 查看引用來源

我個後欄仲係處:smile_04:
  未插過,唔知係點~:smile_04:
插後欄唔知會唔會插插下標屎出來呢??

引用:
原帖由 starksouth 於 19-12-2008 00:19 發表 查看引用來源

插後欄唔知會唔會插插下標屎出來呢??
呢個要追番post ,之前有講ga~:smile_15:

如果係我你未必夠膽比我插後欄我SIZ又大又做過特別手術好似有倒勾咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆