上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)9

收藏  |  訂閱
749  18.3k

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-9 10:26 PM 發表 查看引用來源
HIHI.. 你好呀.我返黎啦.呢排做到暈
做 愛.......................做 D 野........... 樂 在 其 中 呢.....係 嘛??:smile_35:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-9 10:27 PM 發表 查看引用來源

做 咩 咁 怕 羞 啊???......搞 到 我 又......
下 我冇怕羞wo

引用:
原帖由 zing閃閃 於 2008-12-9 10:29 PM 發表 查看引用來源
下 我冇怕羞wo
咁  PM 我 啦..........哈哈

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-9 22:21 發表

上 次 姑 姑 16 年........今 次 又 邊 個 無 知 婦 孺 啊???? :smile_46:
婦 孺 :smile_14: ...........靚女黎

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-9 10:33 PM 發表 查看引用來源

咁  PM 我 啦..........哈哈
pm d 咩比你? 點pm ga @@

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-9 10:34 PM 發表 查看引用來源

婦 孺 :smile_14: ...........靚女黎
係??? 邊 個??? 5 D PM 我...... :smile_47: :smile_46:

又 呢 招..........CHER~

引用:
原帖由 zing閃閃 於 2008-12-9 10:35 PM 發表 查看引用來源
pm d 咩比你? 點pm ga @@
我 教 你.........唔 好 郁...........:smile_24:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-9 10:40 PM 發表 查看引用來源

我 教 你.........唔 好 郁...........:smile_24:
ng 好郁:smile_41: :smile_41: :smile_41:

就係做緊唔愛做既野..由原本做緊愛做既野為做唔愛做既野.
自己都唔知自己講咩添..HAHA
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-9 10:29 PM 發表 查看引用來源

做 愛.......................做 D 野........... 樂 在 其 中 呢.....係 嘛??:smile_35:

引用:
原帖由 hughug 於 2008-12-9 10:41 PM 發表 查看引用來源
就係做緊唔愛做既野..由原本做緊愛做既野為做唔愛做既野.
自己都唔知自己講咩添..HAHA
哈哈........咁辛苦做乜WOR........我係 講....你 愛 做 飛 機............哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆