上一頁下一頁
發新話題

睇下你地合唔合資格

收藏  |  訂閱
672  8.0k

引用:
原帖由 fionachingyee 於 2008-11-29 02:53 PM 發表 查看引用來源

你想知邊方面先得ga~~我好難介紹我自己ga喎...
你列哂你想知d咩....
我再答你啦...
年齡, 星座, 身高, 體重,  學歷, 嗜好, 自評外表, 自評性格, 自評優點缺點......不能盡錄.

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-29 02:58 PM 發表 查看引用來源

我今日做仔5銀得咩...   
原來我最鍾意做既野, 而家都唔合法了, 真係無天理..:smile_19:

12)不容許以刷版形式回覆,即漏空一段才打上文字回覆,一律扣10-50分。

13)不容許以透明(即白色)文字回覆,視作灌水處理,一律扣10-50分。

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-29 03:01 PM 發表 查看引用來源

原來我最鍾意做既野, 而家都唔合法了, 真係無天理..:smile_19:

12)不容許以刷版形式回覆,即漏空一段才打上文字回覆,一律扣10-50分。

13)不容許以透明(即白色)文字回覆,視作灌水處理,一律扣10-50分。
你講乜春................岩岩起身5想諗野呀..死仔:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-29 03:01 PM 發表 查看引用來源

我都鍾意咁做架:smile_19:
多左咁多例...好似想趕客走咁:smile_19:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-29 03:03 PM 發表 查看引用來源

你講乜春................岩岩起身5想諗野呀..死仔:smile_19: :smile_19:
妖........你24小時都諗唔到野架啦....

我話呀...即係咁樣用白字唔得............  同埋....

咁樣覆都唔得呀.

(純粹示範, 咪扣我分或者舉報我呀, 美人.)

引用:
原帖由 lemon00831 於 2008-11-29 03:05 PM 發表 查看引用來源

我都鍾意咁做架:smile_19:
多左咁多例...好似想趕客走咁:smile_19:
直頭麻鬼煩, 就快點樣溫女都要有指定形式同對白. :smile_39:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-29 03:06 PM 發表 查看引用來源

妖........你24小時都諗唔到野架啦....

我話呀...即係咁樣用白字唔得............  同埋....

咁樣覆都唔得呀.

(純粹示範, 咪扣我分或者舉報我呀, 美人.)
吊....點7樣玩呀仲.....乜7都5銀得:smile_34: :smile_43:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-29 03:07 PM 發表 查看引用來源

直頭麻鬼煩, 就快點樣溫女都要有指定形式同對白. :smile_39:
到時剩係答yes or no:smile_24:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-29 03:08 PM 發表 查看引用來源

吊....點7樣玩呀仲.....乜7都5銀得:smile_34: :smile_43:
你有得講好講喇.......咪比我批死...好快連粗口, 粗口楷音, 白話都唔比講. 我地可能要:

小女子有禮, 吾不亦樂乎.

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-29 03:11 PM 發表 查看引用來源

你有得講好講喇.......咪比我批死...好快連粗口, 粗口楷音, 白話都唔比講. 我地可能要:

小女子有禮, 吾不亦樂乎.
去番心心度反丫...樓主5見左la...:smile_45: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆