上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 6, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
744  6.4k

引用:
原帖由 ccf1116 於 2008-11-5 06:16 PM 發表 查看引用來源

你有心事咩?:smile_41:
唔係呀

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-11-5 06:18 PM 發表 查看引用來源

唔係呀
黎黎黎....唔駛怕....話比叔叔知.....

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-11-5 06:18 PM 發表 查看引用來源

唔係呀
知你無事啦,阿嫂都蒲番頭咯:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2008-11-5 06:22 PM 發表 查看引用來源

知你無事啦,阿嫂都蒲番頭咯:smile_30::smile_30:
邊個先..........:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2008-11-5 06:22 PM 發表 查看引用來源

冇D咁嘅事....總之上文仔度:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-5 06:26 PM 發表 查看引用來源

邊個先..........:smile_41: :smile_30:
其實我都分吾到,總之有女就叫阿嫂,都錯吾得去邊架啦…:smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2008-11-5 06:28 PM 發表 查看引用來源

其實我都分吾到,總之有女就叫阿嫂,都錯吾得去邊架啦…:smile_30:
激Q死我....我要爆大獲:smile_34:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-11-5 06:31 PM 發表 查看引用來源

好喎,我呢D死八公最鐘意聽是非:smile_46:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-11-5 06:31 PM 發表 查看引用來源

邊個咁大旦激你.......話過我知....等我幫你教訓佢.........:smile_22: :smile_22:

收工

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆