上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.5k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-11 12:06 AM 發表 查看引用來源

剛同Amy 相討完星期五的策略,剛剛踏進家門。
佢既然咁大方既我諗冇事既, 仲有你兩姊妹tim, 係唔係怕會尷尬咋?

各位 c hing, 仲有Fion, 我出場啦!

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-11 01:03 AM 發表 查看引用來源
等你好耐喇,

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-11 01:03 發表 查看引用來源
等你好耐啦

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-11 12:10 AM 發表 查看引用來源

一早知,佢好早已經好大方咁send 咗張正面相(正經的) 俾我。
今晚好次無相相睇

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-6 15:35 發表 查看引用來源
8/9/2008

由於正同Freeman 玩緊估我真正身份的遊戲關係,所以唔太放便講近日發生的事。既然係咁,就索性講下我的初次故事 (性事)。我好慶幸初戀同初夜對像係同一個人,因為對女人而言,呢兩件事永遠係最難忘記的 ...
今晚一口氣看完妳的全部帖~
真係好正~

嚮我講點知邊個係Fion 之前,其實我想講我同大家一樣到今日上午前根本唔肯定Fion 係邊個。係今日Fion 自己話我聽的!!!!!!

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-11 01:14 AM 發表 查看引用來源
嚮我講點知邊個係Fion 之前,其實我想講我同大家一樣到今日上午前根本唔肯定Fion 係邊個。係今日Fion 自己話我聽的!!!!!!

@@ 劇情峰迴路轉bor....

the story is geting more interesting!

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-11 01:14 AM 發表 查看引用來源
咁得意??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆