上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-5-31 06:39 PM 發表
Hello ! 又係我呀 !

Sam哥而家去左剪頭髮,所以我番左屋企,又偷偷地鼠上黎啦。夜d我會去佢屋企果度煮飯仔呀。

今朝,係Office無野做睇左你地d reply呀 ! 多謝晒你地呀 !

Sam哥真係好好人嫁,每次我做錯 ...
引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-31 06:58 PM 發表
傻BB,做乜又上黎玩呀 ! 快D過黎呀,我好肚餓呀 !
你兩隻野晌度曬恩愛 :smile_19:
頂你兩個唔順

今個月 LUNCH TIME 食 12 點
食完飯返黎先傾:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-1 02:53 PM 發表
今日,傻BB同公司D C9去左SHOPPING,所以我依家好得閒,係屋企上網睇緊人地D POST。:smile_47:
晏D會UPDATE番呢幾日發生既野!

***琴晚看見小狗榣着小尾巴回家,探望我們,看我們最後一眼。看見小狗的回 ...
你點會睇到既???:smile_29: :smile_19:
係真架 :smile_41:

唔好話我地啦 !
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-6-2 11:53 發表

你兩隻野晌度曬恩愛 :smile_19:
頂你兩個唔順

矇矇矓矓囉 ! :smile_44:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-6-2 11:56 發表

你點會睇到既???:smile_29: :smile_19:
係真架 :smile_41:

SORRY ! 各位 !
今日真係好忙,UPDATE即刻到 ! :smile_38:

Update 02 June 2008

上星期四 / 29 May 2008,由於GF比D雨水淋到濕晒,所以搞到GF成朝要真空上陣……到左3點幾,我見到GF面色有D唔妥,面紅紅兼好似好周身唔自在感……於是我SEND左MSN問佢有乜野唔舒服,GF覆我 : 條牛仔褲成朝頂住同埋磨佢妹妹,搞到佢妹妹好痕,同埋佢覺得好似流緊水感……

於是,我即刻叫佢唔好週圍走,叫左佢去會議室等我,然後我9秒9感走左落樓下屈XX,買左條平價UN UN比佢頂住先(為免比人當我係色魔,所以我順便買多條男裝 !)……返到上去,原本想叫佢拿拿臨去TOILET著左佢……點知GF話……成朝比條牛仔褲磨到HIGH晒,依家好想要……於是我就鎖埋房門,除左佢條褲乃佢妹妹……GF好HIGH……我見到佢咬住自己咀唇,個樣又淫又CUTE…..跟住我叫佢坐左上我度UN……唔知係唔係刺激得滯,UN左幾下佢就黎左……我都射左落佢PAT PAT度……

夜晚原本相約左上我度,玩浪漫……,點知6點幾傳黎小狗既惡耗……

上星期五 / 30 May 2008,成日為左小狗既事,好唔開心,整日都好似行屍走肉感……到左夜晚係屋企,自己隊晒成支BLUE LABEL,GF成晚係我身邊無出聲……後尾我醉左,然後去左訓……

上星期六 / 31 May 2008,朝頭早係OFFICE睇左佢係POST度既留言……好感動……傻BB我明架啦……放左工之後,同GF食左一陣野,然後我去左做自己野……佢就返左自己屋企等我,佢話今晚要煮飯仔比我食……睇下佢煮D乜 !...... 6點幾我返到自己屋企,我用手機SEND左個MSN比佢,叫佢搞掂D野就過黎,跟住開電腦……哈 ! 發現左個傻瓜又上左去個POST果度玩(原來NF單野佢仲嬲過我),於是拿拿臨催佢過黎……佢過到黎搞左成個幾鐘,終於有得食......有板有眼喎,味道都唔錯……食完飯,我地各自沖涼,因為我果日真係無乜MOOD搞野……點知佢沖完涼之後,成晚著住D LACE既BRA BRA同UN UN,係連毛毛都透埋果隻,係我面前行黎行去(好彩我落左窗簾姐),……睇到我慶晒 ! 我問佢 : 你唔凍咩? 佢話 : 唔凍,好慶……於是我即刻捉左佢入房出火……
出晒D火,都係11點幾……跟住訓覺……半夜矇矇矓矓,見到小狗返左黎……

琴日 / 星期日,GF同左公司D C9去SHOPPING,所以我成個下晝好得閒,係屋企上網睇人地D POST,發覺我地D POST原來都有好多網友上黎討論,好似阿 office妹妹 果個琴日就討論得好激烈啦 ! 我當然無出聲……齋睇,但係有D網友講野都幾過份……5點幾,GF打比我話D C9散晒水,問我想唔想出黎……於是我就落左去又一城陪GF行街街同埋食飯……11點幾,返到佢屋企,我地沖完晒涼,佢話行左成日街對腳好累,於是我幫佢按下對腳,按下按下……佢開始合埋對眼,有晒反應……於是我就除左佢條褲仔,LONG高佢對腳幫佢乃鮑魚,見到佢表情勁HIGH,我再落力D乃佢,佢開始依依哦哦呻吟……最後我叫佢擰轉身DOGGIE插入,好好的幹了一場……

原本想大戰多一場,但係因為佢今日要出TRIP,所以都係比佢好好的休息一晚……

傻BB,呢幾日好多謝你呀……

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-2 04:40 PM 發表
矇矇矓矓囉 ! :smile_44:
係晌你清醒既時候你見到丫
定係你訓緊覺時佢報夢/你發夢見到呀:smile_41: :smile_41:

算清醒掛 ! :smile_44:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-6-2 16:48 發表

係晌你清醒既時候你見到丫
定係你訓緊覺時佢報夢/你發夢見到呀:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-2 04:44 PM 發表
Update 02 June 2008

上星期四 / 29 May 2008,由於GF比D雨水淋到濕晒,所以搞到GF成朝要真空上陣……到左3點幾,我見到GF面色有D唔妥,面紅紅兼好似好周身唔自在感……於是我SEND左MSN問佢有乜野唔舒服,GF覆我  ...
首先恭喜阿 SAM 你終於晌 OFFICE 開展第一場革命『性戰役』

乜著牛仔褲唔著底會咁 HIGH 架咩:smile_41:
咁叫佢返工都唔好打底,一邊開工一邊自娛下都幾好

你地兩副 ENGINE 隨時一撻就著就埋牙
又自己住真係方便:smile_46:

你地住又一村呀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆