上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  535.6k

估唔到Athena都有咁怕醜既一面
呢招高潮剝奪玩得好呀

引用:
原帖由 Kelvinpwy 於 2024-7-6 23:00 發表 查看引用來源
C hing, 寫實文, 近期佳作
Thank you thank you thank you thank you

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-6 23:41 發表 查看引用來源
呢招高潮剝奪玩得好呀
要報仇呀,大哥!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-6 23:41 發表 查看引用來源
呢招高潮剝奪玩得好呀
喺公眾埸合當眾高潮,我諗就算幾大膽嘅女仔都未必肯玩。偷偷地就可能會,但公然咁嚟一定冇乜肯。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-7 11:52 發表 查看引用來源

喺公眾埸合當眾高潮,我諗就算幾大膽嘅女仔都未必肯玩。偷偷地就可能會,但公然咁嚟一定冇乜肯。
都係架!不過咁先刺激!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-7 14:26 發表 查看引用來源
都係架!不過咁先刺激!😬
預告:半小事內有update。😆😆😆

回覆 616# vin1013 的帖子

期待🧐 🧐 🧐

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-7 15:22 發表 查看引用來源
期待🧐 🧐 🧐
Thank you thank you

回覆 616# vin1013 的帖子

你最近令大家人生充滿希望👍

聽完Athena話要做我「私家雞」、「性玩具」,突然覺得佢好偉大。試問有幾多女仔肯咁信身邊嗰個男人,喺旺角大街大巷,插住個震蛋隨時周街表現高潮(當年旺角仲喺烏煙瘴氣乜人都有嘅地方,尤其宜家嘅朗豪坊同附近周圍幾條街,簡直係男人搵食(只要肯俾錢)天堂!)?我當時直頭覺得佢係「性」女貞德(神呀!請再一次原諒我用聖人之名去形容個姣婆🙈)!
Athena:如果你真係想玩激啲耐啲,不較返細少少嗰震度呀?
我:點解?
佢:煲湯要點煲至好飲?
我:慢火。
佢:係囉。明未?
果然之前嗰兩晚俾打樁機同鯨魚訓練過之後「零捨不同」!
我:佢哋唔係不停仆妳咩?
佢:係,但佢哋係有節奏嘅插、一吓一吓咁,唔係發晒癲咁插。你估佢哋背脊裝咗摩打?而且要一吓一吓去刺激嗰個位,我就嚟到時佢哋先至會大力衝,咁樣我高朝就會嚟得好急同好耐。
我:果然玩家係唔同啲。明白。
Athena於是正面貼住我,我見冇乜人留意就鳥低少少,揸住個搖控器(長方形)研究,好快見到日文寫住「速度切替」(速度更改 Speed ​​Switching),然後「拍」嗰制到中間嗰格(有3格),然後開返著個震蛋。
我:點呀,呢個速度得唔得。
Athena:得。好得。啱啱好。
就係咁Athena又挨住我手臂,同我「慢步」亞皆老街。嗰晚條街特別多人,馬扶帶住女仔去應召、麻甩佬周圍𥄫女、一頭金毛「劉德華」feel古惑仔。。。個個眼甘甘望住蹺到我實又 突晒點嘅Athena。。。
興奮就興奮啦,但我都feel到佢哋有一啲「不懷好意」感覺。。。而且Athena越嚟越興奮,隻手揸住我手臂越嚟越實。
我:刺唔刺激?佢哋個個對妳「虎視眈眈」。
佢:好刺激,但有啲驚。
我:驚乜呀,始終大街大巷,佢哋唔通就咁㩒住妳落地下強姦妳咩?
佢:都肯姐。。。
我:行咗十幾分鐘啦,妳有冇想嚟。
佢:想。。。但呢個速度我忍到。
突然前面行嚟兩條金毛,不停狂𥄫Athena。好彩都係橫行橫過。但係Athena居然回頭去望佢哋!跟住仲企咗喺度唔行。
我:做乜嘢?
佢:一陣你唔好出聲。
嗰兩條古惑仔馬上返轉頭行埋黎。。。我已經做好晒準備隨時出手保護Athena。我從來唔驚同人打交,以前喺多倫多讀high school經常同啲「肥屍大隻」死鬼仔交手,輸贏各一半。打未必會贏,唔打就一定會輸!
古惑仔A:靚女,好性感喎。
Athena:好一般昨喎。
古惑仔B:咦,香港人喎!以為喺北姑㖭!突X晒點蕩蕩吓都一般?玩得好激喎!
Athena突然𩣪輕轉身,拉高少少件T露條腰出嚟,成條震蛋線「咋現眼前」!我當時直頭嚇到9縮!
B:嘩!玩震蛋!
Athena:我日日都玩㗎啦!
A:咁X激?條友妳條仔?
佢:佢就想!今日至識咋!佢話俾$1000同我去開房過夜。
我心諗咁都得?!
B:$1000仲要玩震蛋?少唔少啲,起碼$2000啦屌!
Athena突然望住我:人哋話$2000,咁我要加價,要$2500!
我:講。。。講好$1000,無端端加價,冇信用!
佢:咁你俾唔俾?
A:屌你X母,出嚟玩就爽手啲啦,哥仔!
B:小姐,不如「忘記他」,跟我哋搵食,即刻有客,收$4000,妳分$2000!點?
Athena又開始有啲震震地:真。。。真係分到$2000?
A:我哋兩個喺油尖旺出名均真!做唔做,做我就即call客!
Athena:喂!人哋。。。有客俾$4000。。。我。。。呀。。。收你$2500,做唔做。。。「快啲」。。。決定。
我get到Athena特別大聲強調「快啲」嘅意思,煲湯就滾!我即係用大姆指將揸係手中心嗰搖控器上個速道切替制推到最大。
我:俾!$2500。但唔可以再加。
Athena:。。。OK。
A:屌!咁小姐,有冇電話號碼,留個俾我。聽日call妳再傾。保證妳長搵長有!不過 我哋要試鐘!
Athena:仲要試鐘。。。?咁。。。咪即係免。。。費益你哋兩。。。兩個條友?
B:行規係咁㗎,小姐。
Athena:不如,。。不如你俾個number我,我。。。要搵錢時call你。
A:又得。。。number好記,9XXXXXXX。(老實講,我直係唔記得,不過當時條友講完,又真係覺得幾易記。)
Athena手震震咁喺手袋攞咗枝筆同一張信用卡簽賬收據,然後抄低個number。
Athena:我叫Athena,call你呀,走啦。
然後佢就拉著我好快就行。我回頭望吓嗰個兩條A貨劉華,仍然眼甘甘咁望住Athena。。。
好刺激!真心真係好激!
我:妳真係聽日call佢哋?
Athena:你係咪。。。真係想。。。想我出嚟做呀?唔得啦。。。我就就就。。。嚟頂唔順!
我馬上第一時間閂機!
Athena:衰人!
手臂又捱一拳!不過見到Athena「欲哭無淚」嗰樣,非常值得!哈哈。。。不過突然發現此地不宜久留。。。
我馬上拉著Athena行去信和。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆