上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.4k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 19:04 發表 查看引用來源

趁老婆未返屋企講埋嗰次(第一次)點解會畀佢擒先
佢話約我過深水埗一度地方食飯好好食㗎,佢知我唔熟佢話喺地鐵站附近接我,嗰晚我happy hour已經同行家飲咗兩杯,之後佢咪帶我上去食飯囉,佢買埋支紅酒,一見到佢面我唔覺 ...
咁男人都咸濕嘅!咁嘅情況冇理由唔屌嘅!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-25 19:54 發表 查看引用來源
咁男人都咸濕嘅!咁嘅情況冇理由唔屌嘅!
咁都係,不過我都係衰咸濕又唔係冇女人,之後我就同佢屌完第二次就一路疏遠佢,冇再同佢搞,怕佢纏住我,而家佢久唔久都會打畀我約我食飯,我好多時都推咗佢
佢知我嬲咗佢,避開佢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 20:13 發表 查看引用來源

咁都係,不過我都係衰咸濕又唔係冇女人,之後我就同佢屌完第二次就一路疏遠佢,冇再同佢搞,怕佢纏住我,而家佢久唔久都會打畀我約我食飯,我好多時都推咗佢
佢知我嬲咗佢,避開佢 ...
玩還玩, 最怕就係大家無共識, 對方越晒界痴身

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 20:13 發表 查看引用來源

佢知我嬲咗佢,避開佢 ...
我諗佢都醒啦掛😂

舊式商場仲要殘廁,會唔會好鬼污糟,係入面點搞😨

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-25 20:28 發表 查看引用來源
舊式商場仲要殘廁,會唔會好鬼污糟,係入面點搞😨
唔會wor,出奇地乾淨,因為我諗果個位係冇人去,唔熟路既人根本唔識去,而且有更表即係有人清潔,當然唔係新商埸咁乾淨,講真如果唔係佢我一定唔去咁夜驚俾人打劫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 20:38 發表 查看引用來源

唔會wor,出奇地乾淨,因為我諗果個位係冇人去,唔熟路既人根本唔識去,而且有更表即係有人清潔,當然唔係新商埸咁乾淨,講真如果唔係佢我一定唔去咁夜驚俾人打劫 ...
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-25 20:25 發表 查看引用來源

玩還玩, 最怕就係大家無共識, 對方越晒界痴身
我當然明白啦我一啲都冇鍾意過佢,佢係好想做我女朋友,因為佢知道我同sp係一定有關係
佢好妒忌sp成日話佢大波淫婦想洗我嘅錢,其實sp一啲都冇
如果我再同佢玩落去一定成身蟻,嗰時就真係大q鑊

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 20:41 發表 查看引用來源

我當然明白啦我一啲都冇鍾意過佢,佢係好想做我女朋友,因為佢知道我同sp係一定有關係
佢好妒忌sp成日話佢大波淫婦想洗我嘅錢,其實sp一啲都冇
如果我再同佢玩落去一定成身蟻,嗰時就真係大q鑊 ...
你啱呀師兄💪🏾好扑還扑呀💪🏾😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 19:44 發表 查看引用來源
WOW。。。真係淫到爆,又多毛又多水😍😍😍咁佢啲淫水咪整濕哂你大脾😍😆
梗係有啦黐立立,我返到屋企即刻大洗
佢之後仲同我講佢一路搭的士返屋企佢下面流出大灘嘢條底褲連條裙都濕埋
我幾驚佢玩嘢話去醫院驗下威脅我,因為佢下面仲有我啲精液

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆