上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

返來Lu~ :smile_42:

聖誕開心嘛 :smile_46:

引用:
原帖由 Y希 於 2007-12-29 01:09 AM 發表
返來Lu~ :smile_42:

聖誕開心嘛 :smile_46:
OK~ 31號你去邊玩?
未定o既話就同你個阿童上來玩啦 :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-29 01:19 AM 發表

OK~ 31號你去邊玩?
未定o既話就同你個阿童上來玩啦 :smile_38:
31號上唔到呀.... 香港有節目..

幾時得閒..... 上去食飯... :smile_38:

引用:
原帖由 Y希 於 2007-12-29 01:31 AM 發表

31號上唔到呀.... 香港有節目..

幾時得閒..... 上去食飯... :smile_38:
聽晚~ :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-29 01:32 AM 發表

聽晚~ :smile_38:
:smile_38:   去食咩....?

引用:
原帖由 Y希 於 2007-12-29 01:34 AM 發表

:smile_38:   去食咩....?
無所謂~

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-29 01:40 AM 發表

無所謂~
恩.....
收6點.... 上到黎....8點黎9點...  電聯~~:smile_38:

你生日d相  ...sd比我 :smile_34:

引用:
原帖由 Y希 於 2007-12-29 01:43 AM 發表

恩.....
收6點.... 上到黎....8點黎9點...  電聯~~:smile_38:

你生日d相  ...sd比我 :smile_34:
講起我生日d相 @_@
原來我仲未整... 而家整整先... :smile_43:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-29 01:48 發表

講起我生日d相 @_@
原來我仲未整... 而家整整先... :smile_43:
等你出生日相呀:smile_38:

引用:
原帖由 dragonor 於 2007-12-29 01:59 AM 發表

等你出生日相呀:smile_38:
過埋今年先啦 :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆