上一頁下一頁
發新話題

澳門sp...p.39..)...改左少少野....應該無咁混亂喇..13/4

收藏  |  訂閱
659  303.4k

引用:
原帖由 susan_abc 於 2008-4-14 04:13 AM 發表

ok 唔該晒

我再睇多次..

因為d對話無分邊個講..

真係靠之前 "果幾集" 有追先明:smile_45:  
當然la..哈哈~~~~~last part我差唔多架喇...
引用:
原帖由 chess1992 於 2008-4-13 11:59 PM 發表
推返上去
thx~
引用:
原帖由 e2802002 於 2008-4-13 07:49 PM 發表
你就好啦,有咁多好野食:smile_38:
no ar...:smile_13:
引用:
原帖由 minimini831003 於 2008-4-13 06:27 PM 發表
waiting your final ending
ok.....thx u
引用:
原帖由 GMmaster 於 2008-4-13 06:25 PM 發表
執正左咪好好多囉 讀者又易明D
一早應該咁做..哈哈:smile_38:
引用:
原帖由 Doris~c 於 2008-4-13 06:24 PM 發表
我睇左咁多故仔,都忍唔住要覆一覆你~~
樓主~~~~~~~你好野,同埋個故仔ok感人~快d出埋大結局:smile_38:
thx~~~~~
引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-13 03:34 PM 發表
last一part .......講唔講得哂????
我諗ok 哇:smile_30:

推~~

其實講真,愈睇得後,
我就已經冇再當佢係一d咸濕故仔睇
只係覺得好感動姐.
anyway,加油!

:smile_38:

回覆 #623 jojo168 的帖子

I think It is a good expreince for master. It is very hard to talk and type..
may be that is a good picture.........:smile_40:

greatgreat~

引用:
原帖由 牙啤....男仔 於 2008-4-12 04:42 發表
濛濛間好似有人入左黎間房訓左係我隔離...
唔係wo........
佢跟左我番黎仲未走wo~~~~
pk喇呢獲.........
轉番去佢果邊先......
佢真係訓左落黎喇.........

"你要唔要番................ ...
又岩喎, 唔中意咪米睇, 唔好搞搞震:smile_38:

我都係等咗好耐先有大結局,所以好多嘢唔明。不過都多謝你。

還有些少就哭了 T_T

last一集...可以分上下卷咁出....
好似哈你老實咁....:smile_40:

引用:
原帖由 lionman234 於 2007-9-22 04:01 AM 發表
係呢個版睇就睇得耐~~~今次係第一次開post講自己d經歷....
為方便起見用新ac打....!!!廢話唔多講..
*part1...邂逅*果陣好細個..17歲倒喇~~係d交友網識左個女仔~~
都係果d例牌動作交換msn之後傾下無聊野咁..都 ...
呢個 post 好似係度都曾經見過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆