上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-8-31 01:46 AM 發表
不過我最估唔到嘅就係......我一講下樓主幅相係邊個
就即刻有咁多人一齊談論囉
即時就引起哄動同咁多回響
如果我唔講呢樣野......唔知依家會點呢......
但係我真係好驚會出事呀......岩岩唔小心post錯左野
你都係講呢個post既野姐。你無講錯野,放心。

I choose "a"

12-20---a
我要做功課喇.....因為好悶......就做哂喇......加油努力當中
希望樓主快d繼續講埋落去啦
熱切期待你個事跡中 :smile_38:

我唔制呀 :smile_38:   快d 寫埋落去啦~~~

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-8-31 01:50 AM 發表
12-20---a
我要做功課喇.....因為好悶......就做哂喇......加油努力當中
希望樓主快d繼續講埋落去啦
熱切期待你個事跡中 :smile_38:
甘"乖"家下做功課~~~唔識可以問我地家喎~~我諗大家會幫你既~~:smile_22:

引用:
原帖由 小妹; 於 2007-8-31 01:51 AM 發表
我唔制呀 :smile_38:   快d 寫埋落去啦~~~
小妹好似好耐無留言拉喎~~~~~~:smile_38:

回覆 #615 forssell427 的帖子

呢個故事好好...我都忍唔住要出post支持!

......默默耕耘中

QUOTE:
原帖由 forssell427 於 2007-8-31 01:47 AM 發表
你都係講呢個post既野姐。你無講錯野,放心。

你攪錯左喇....樓主 我唔係講呢個post呀 :smile_27:

QUOTE:
原帖由 forssell427 於 2007-8-31 01:52 AM 發表
甘"乖"家下做功課~~~唔識可以問我地家喎~~我諗大家會幫你既~~

你咁講姐係唔信我講野姐! 不過你地會幫到我咩???:smile_41: 都係靠自己算啦! :smile_42:
重有我只係得夜晚做功課先會係最清靜最好. :smile_45:
如果你問點解...就一言難盡喇...... :smile_13:

樓主..我支持你..
你作得好好
多謝你俾俾我睇到咁好既文

回覆 #618 s034302 的帖子

呢個唔係作文黎嫁...大姐/大哥
都話係真人真事囉!
樓主你要快d出黎澄清一下呀
快d講埋落去...Support you!:smile_38:

再支持.... 快d再出post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆