上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

預我

我識阿O, 不過阿O唔會識我呢 d 小腳色 :029:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-20 05:55 PM 發表 查看引用來源
我識阿O, 不過阿O唔會識我呢 d 小腳色 :029:
唔會掛~你都算小腳色~:030:

預我
klkl9112yahoo.com.hk

好多人投訴 party 通知得太遲, 好多時今日通知聽日或者後日就開, 完全冇準備. :096:

其實熟女們話要就要, 話想就想, 冇即時急call 已經好好. :096:

不過日後 d party 我地會盡早通知, 等大家好好準備, 其實要準備 d 咩呢?? :096:

引用:
原帖由 kw958 於 2009-3-20 05:58 PM 發表

唔會掛~你都算小腳色~:030:
呢度咁多大哥大姐攪活動, 我算得咩丫. :026:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-20 06:01 PM 發表 查看引用來源
好多人投訴 party 通知得太遲, 好多時今日通知聽日或者後日就開, 完全冇準備. :096:

其實熟女們話要就要, 話想就想, 冇即時急call 已經好好. :096:

不過日後 d party 我地會盡早通知, 得大家好好準備, 其實要 ...
要安排時間囉~:096:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-20 06:02 PM 發表 查看引用來源

呢度咁多大哥大姐攪活動, 我算得咩丫. :026:
呢度真係百花齊放呀~各樣的會都有~:023:

support, but always not the right time.

本人非常有興趣參加...
[email protected]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆