上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:23 PM 發表

唔係掛:044: 唔通同公司:096:
咁都俾你估...:044: :044: 錯!!!:096: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-9 12:24 PM 發表

咁做朋友都唔一定要揀pretty girl嘅~:027: 我地P哥係uwants出哂名係好人中嘅好人,品質絕對有保証~:027:
唔係喎 佢頭先個樣好鬼死ham濕喎 :096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:29 PM 發表

唔係喎 佢頭先個樣好鬼死ham濕喎 :096: :096: :096:
玩下gel,唔洗咁既,最多未走人law:044: 我一定唔係你公司d人啦:030: :030:

:131: :131: 咁樣代表欣賞靚女,靚女定義我係指心地善良,人品好,性格好,唔係一定指樣,唔好咁膚淺,我唔係細佬仔:027:

此處不留人,只有留人處:035:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-9 12:41 PM 發表

玩下gel,唔洗咁既,最多未走人law:044: 我一定唔係你公司d人啦:030: :030:

:131: :131: 咁樣代表欣賞靚女,靚女定義我係指心地善良,人品好,性格好,唔係一定指樣,唔好咁膚淺,我唔係細佬仔:027: :lo ...
玩吓之嘛 唔好意思啦 :032:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:29 PM 發表

咸濕只係佢用嚟保護自己嘅假面具,實情係...佢個頭仲係X色...:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:42 PM 發表

玩吓之嘛 唔好意思啦 :032:
你見到佢善良嘅一面未?:096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-9 12:43 PM 發表

咸濕只係佢用嚟保護自己嘅假面具,實情係...佢個頭仲係X色...:096:
:096: :096: :096: 唔好再玩喇 佢好似嬲呀

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-9 12:45 PM 發表

你見到佢善良嘅一面未?:096:
只係見到青頭嘅一面 :071: :071: :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 12:45 PM 發表

:096: :096: :096: 唔好再玩喇 佢好似嬲呀
萬大事有我!:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-9 12:43 PM 發表

我都唔知點解我個頭象冇左:030: :030: :030: 明明係mo仔來:032: :032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆