上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

:096:  原來你已經報左名 , 係我打字打得慢:023:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-1 11:34 PM 發表
:096:  原來你已經報左名 , 係我打字打得慢:023:
唔緊要,咁岩我都打算季尾再參加多次比賽,咁岩你又叫我..:097:

我純粹參與玩下 , 論比賽邊夠師兄黎 , 都唔同級數:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-31 20:02 發表
5月30日 賽後老點你
  去到季尾剩番8次賽事(希望冇記錯,懶得查:032: ),如果要在賽事中搵隻馬捉佢下場賽事出擊都幾難,好多馬都可能收左工(等抖暑兼減分),今次就用另一種方式講馬後炮.
  昨天8場賽事,有一路人馬 ...
霍利時呢個馬房我一向捉開, 星期日睇到好嘢話你知啊!
現時我留意緊第四場隻「龍嘜」:096: , 等報告啦!:071:

師兄 , 我想問下....馬匹退役嘅 定義
除左健康理由 / 季尾唔夠27分
重有咩架 ? 係咪可以跑到 10歲架 ?

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-1 11:38 PM 發表
我純粹參與玩下 , 論比賽邊夠師兄黎 , 都唔同級數:096:
賭$$既野講運,唔駛客氣,可能你嬴我都唔定架...:097:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-1 11:47 PM 發表
師兄 , 我想問下....馬匹退役嘅 定義
除左健康理由 / 季尾唔夠27分
重有咩洧?10歲架 ?
香港馬會改左好耐,3班以上馬匹可以跑到10歲,其他就同你講既一樣..

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-1 11:47 PM 發表

霍利時呢個馬房我一向捉開, 星期日睇到好嘢話你知啊!
現時我留意緊第四場隻「龍嘜」:096: , 等報告啦!:071:
時房好難捉,應該係要好有耐性捉佢先得,佢有時有牌面優勢,但到跑時可以唔見影,剛剛星期3就係例子..:026:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-1 11:50 PM 發表

香港馬會改左好耐,3班以上馬匹可以跑到10歲,其他就同你講既一樣..
仲有一個原因,就係如馬主想換馬,可以張原先服役既馬退左先,保留名額搵個另一隻番黎,但詳細情形,你最好問下 (職業賭徒)兄啦,呢方面佢熟過我..:032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 12:02 AM 發表

仲有一個原因,就係如馬主想換馬,可以張原先服役既馬退左先,保留名額搵個另一隻番黎,但詳細情形,你最好問下 (職業賭徒)兄啦,呢方面佢熟過我..:032:
Thank you 師兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆