上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

西野兄,想問下德乙係咪多假波,成日爆冷既?
馬會d盤好陰人ar........

引用:
原帖由 winplaq 於 2006-9-21 06:04 AM 發表

西sir,我唔客氣喇,再想問d野:embarrass:013:
如果我地想知呢個--><---既情況,咁參考以下兩張走勢圖會否從中昅到呢?
以下兩間公司既操盤手又會否喺呢種走勢圖"較早"既時段度"做野 ...
慢慢睇就會睇得到,落飛果隊波倍率係會慢慢跌,至於巴打話會唔會做野令到大眾睇錯飛,其實做野唔係做呢D,佢地唔會特登整個假數字比人睇,數字係真,所以唔駛驚睇到係假,擔心係大户定散户!:005:

"西哥" , 我真是想知點睇紐卡素場波 , 因為我見到 "利記" 喺 大約2點到 , 回飛回得好勁 , 讓1球 (由0.7 去0.84) , 我仲以為今次利記會開和 , 點知成場波不斷向紐卡素進攻 , 最後仲贏 2 球添 , 不過真是佩服 "西哥" , 叫我地忍手 , thanks , 繼續支持"西哥"

引用:
原帖由 專偷女人心 於 2006-9-21 06:51 AM 發表
西兄,本人睇到西兄推介投注了意乙主勝,買那時主勝回水到2.4,收回2400,:007:
英格蘭場波本人也睇到西兄叫忍手唔好賭住,睇到紐卡素唔去馬,真係服左你,:024:
有專業知識,知道幾時去唔去,真係要多多跟西兄學習,emai ...
巴打只落注意乙場波冇落注英超場波就好了,因為冇投注價值,多謝巴打有認真聽小弟建議,小弟都係學習中,巴打有唔明都可拿出來一起研究,e-mail我回覆左你了!:005:

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-21 09:58 AM 發表
西兄真係開個專post教大家賭波問題,真係好,
小弟係你第一期支持者,由你鬧人開始,第一次俾心水,
到而家每一次都有支持你,覺得西兄真係好好人,
希望跟西兄學多d賭波技巧同埋學看盤,
我頭先email左俾你,西兄有時 ...
多謝巴打不離不棄支持,至於巴打send左個e-mail比小弟,小弟都回左你,希望你睇得明,唔明再問我吧!:005:

引用:
原帖由 波仔雪糕 於 2006-9-21 11:51 AM 發表

意乙馬會冇受作,買外圍?
不一定買外圍先會買到意乙,很多地方都有,只是香港馬會沒有受注這項賽事!:005:

引用:
原帖由 yuko93627 於 2006-9-21 12:08 PM 發表
有時 爆大冷...果d 主勝1.1 但係都輸...係外圍因素定係真係估佢唔到架??? 西野兄

2樣都有,一場波輸好多因素,當然外圍因素都係其中一個重要性!:005:

依家好期待星期六日, 西兄你的tips

引用:
原帖由 lhl1985 於 2006-9-21 12:28 PM 發表
西野兄,想問下德乙係咪多假波,成日爆冷既?
馬會d盤好陰人ar........
德乙假波多都算過得去,巴打問點解成日爆冷,因為德乙容易搵食,簡單舉個例,小弟剛剛都同其他巴打msn傾過,有細心睇馬會聽日開既第一場波就有古惑,所以唔係咁簡單,小弟跟左呢條線好耐都未完全清楚,所以巴打買德乙要好小心,如果唔係會好容易中招!:005:

引用:
原帖由 anfernee666yang 於 2006-9-21 12:33 PM 發表
"西哥" , 我真是想知點睇紐卡素場波 , 因為我見到 "利記" 喺 大約2點到 , 回飛回得好勁 , 讓1球 (由0.7 去0.84) , 我仲以為今次利記會開和 , 點知成場波不斷向紐卡素進攻 , 最後仲贏 2 ...

回飛回得勁係因為有支持睇好紐卡素,覺得唔贏都會和咁,所以仲有水位搏得過落飛其實好平常!至於巴打忍到手小弟都恭喜你,因為紐卡素呢隊波千奇要小賭為妙,呢D搵食波賭小一場輸小一場,所以巴打唔駛多謝小弟,因為小弟係開波前都未睇到落飛,只係覺得唔投注比較好,講聲比巴打知道,就是這樣!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆