上一頁下一頁
發新話題

[原創] [更新無限期延遲]Fate/stay night,Fate/hollow ataraxia專區

收藏  |  訂閱
803  487.3k

Fate/stay night遊戲BT檔<----點裝...唔識裝阿.....求各位幫幫忙......
dl左落黎解壓哂都唔見有setup之類...

要用虛擬光碟的方法去開file的.
那裏才有setup.

我玩個fate stay night禁個start.ee 冇反應啵

引用:
原帖由 infinitive 於 2006-7-2 15:17 發表
我玩個fate stay night禁個start.ee 冇反應啵
start.exe? = ="
那是Fate/HA的免CD
不是Fate/SN的...

我安裝完個Game後,將NoCD ge檔案都放在Fate的file裡但還玩不到T^T
裝game時全是亂碼我看不明..
還有什麼要做才可玩?

引用:
原帖由 Hinamori 於 2006-7-3 08:11 PM 發表
我安裝完個Game後,將NoCD ge檔案都放在Fate的file裡但還玩不到T^T
還有什麼要做才可玩?
我同你個情況一模一樣!!!

不情之請

有沒有 Fate_hollowataraxia 的爆機檔或cg......唔知點解隻game save 唔到....電腦出現什麼入[書禁止????終止.....]....一直卡住

情況這樣又該怎樣辦..
搞不明白T^T

引用:
原帖由 Hinamori 於 2006-7-3 08:11 PM 發表
還有什麼要做才可玩?
我都係咁呀

不過用左microsoft applocale 之後就ok喇

http://cks2323.sinasexy.com/app.htm

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆