上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#21

收藏  |  訂閱
3.1k  38.3k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-12-25 01:15 AM 發表 查看引用來源

你咁自私㗎!應該幫埋我哋爭取嘛!
cat姐,聖誕快樂~聖誕禮物~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-12-24 11:02 PM 發表 查看引用來源

佢個樣都未至要蒙頭入閘呀
哈哈,佢唔係1我杯茶遮。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-12-25 01:16 發表 查看引用來源

補補精力!
長做長有

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-12-25 01:29 AM 發表 查看引用來源

Merry christmas! 見到呢句,突然好感觸。
由細到大,聖誕都會同人講merry christmas。

昨日開始都收到不少聖誕whatups,來來去去都係果幾句,再加d 動畫公仔 。

剛剛收到一位朋友的msg,內容反而係一些 ...
cat姐,支持妳

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-12-24 11:06 PM 發表 查看引用來源

有咁既質素已經無憾⋯⋯我認我要求低
哈哈,佢係好好架……個身材。
只係樣我真係麻麻遮。

大家性旦快樂,
大家有性既有性,無性既用旦,無旦既……一樣快樂。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-12-25 01:29 AM 發表 查看引用來源

昨日開始都收到不少聖誕whatups,來來去去都係果幾句,再加d 動畫公仔 。

其實有人支持,方發現有人明白,企係自己果邊嘛,非常好呢~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-12-25 01:29 發表 查看引用來源

有時一個擁抱更勝千言萬語

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-12-25 01:37 AM 發表 查看引用來源

其實有人支持,方發現有人明白,企係自己果邊嘛,非常好呢~
Haha 有可能唔明白我㗎,咁樣仲感動,唔明白唔知詳情都企係自己果邊,仲加幾段鼓勵說話,簡直係我今年收到嘅最愛聖誕禮物!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-12-25 01:45 AM 發表 查看引用來源

Haha 有可能唔明白我㗎,咁樣仲感動,唔明白唔知詳情都企係自己果邊,仲加幾段鼓勵說話,簡直係我今年收到嘅最愛聖誕禮物!
盲撐盲粉呢d先係愛呀哈利!
愛死呢d朋友

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆