上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.9k

我冇問,只見E幾日公司V七又放佢相,以為已上班了
引用:
原帖由 我很高興 於 2017-10-16 08:50 PM 發表 查看引用來源

你講緊邊個。one hundred? 冇咗啦

晚班wechat新女12號睇落幾靚,有冇師兄試過?另外金毛3號幾野性。

引用:
原帖由 polotiger 於 2017-10-17 09:37 PM 發表 查看引用來源
晚班wechat新女12號睇落幾靚,有冇師兄試過?另外金毛3號幾野性。
我都想知. 3仔個樣幾惡下. 另外9, 77. 有沒有師兄試過.

52復出wo,有冇師兄幫襯過?

6 仔 ,師兄試過指數有幾低?

引用:
原帖由 占士哥1 於 2017-10-21 02:10 PM 發表 查看引用來源
6 仔 ,師兄試過指數有幾低?
朋友試過, 163. 但波好細

有沒9,17 56,60 指數?

引用:
原帖由 yuyu007 於 2017-10-15 10:06 PM 發表 查看引用來源
聽完咁多位C兄去完TSG之後細佬我近排都去左幾次
比幾個包膠大家先
^*就係人都知正架啦 細佬都試過 的確唔錯 但點解佢下路好似咁乾咁既:smile_35: 所以我都無功下路
費事整痛人 唔知C兄們知唔知佢可唔可以飛底呢 ...
條條囡都咁卵低指數,難得c兄重俾佢咁多机会,一心期望下次会更好,難怪D技C覺得港燦真係錢多人傻,hea做一样掂,俾着我就blacklist个塲九世了

引用:
原帖由 goodguy2004 於 2017-10-21 09:26 PM 發表 查看引用來源

條條囡都咁卵低指數,難得c兄重俾佢咁多机会,一心期望下次会更好,難怪D技C覺得港燦真係錢多人傻,hea做一样掂,俾着我就blacklist个塲九世了
條條女低指數,你確實講緊邊個,以防各位中伏。

今日上去見到琪琪,X,無見一排,肥左咁多.
以前上鐘好鬼FIT,而家有人養就肥到西‥

不過見到好多阿叔係到了佢吹水,
乜佢開左個WC GROUP咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆