上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.9k

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-7-7 05:19 PM 發表 查看引用來源
Almost 有update???
Update咗啦~

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2017-7-7 05:27 PM 發表 查看引用來源

咁你有無濕? 哈哈 :smile_30::smile_30:
都有小小嘅...因為我今日個bra沒pad, 好敏感 lol

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-7 05:57 PM 發表 查看引用來源

都有小小嘅...因為我今日個bra沒pad, 好敏感 lol
如果佢用個手爭磨你唔係壓, 應該你會仲爽lol

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-7 05:56 PM 發表 查看引用來源

Update咗啦~
Thats my girl, 我一路等緊你睇你幾時出文講呢單野。你個bra透視不特止,壓落去一定軟綿綿 跟住架地鐵嚟搓下搓下一定好正。你啲bra多數都冇padding 壓落去又軟又暖笠笠,死哨牙仔今次執到。

怒啤佢嗰野係咪好正呢,都話架啦,實嚇Q死佢。你啤一啤佢呢個表情當堂俾到嗰種你唔想架,亦都知佢有心搓你個波抽你水,但係你避唔到局住要硬食蝕底晒俾佢嘅感覺。佢個心一定開心成個禮拜,晚晚諗住你回味住你個波都似

你著到咁,我係哨牙男都變岩石手,老死都唔縮開,有個著得咁性感嘅波波做BM,點想縮手啊...

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-7 05:23 PM 發表 查看引用來源
好攰丫 :smile_o03:
平時日日可以喺屋企瞓到幾點鐘都得嘅我 今日好早就起咗身因為要交份圖俾個客呀 ~_~
仲要撞啱返工時間勁多人搭地鐵 好迫 好耐沒試過繁忙時間搭車,見到咁多人都真 ...
哨牙男喺度,
原來今日撞波喺你啊:smile_47:
咁大個波波嘅,軟啉啉,好正啊,人妻香香

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-7-7 06:14 PM 發表 查看引用來源

Thats my girl, 我一路等緊你睇你幾時出文講呢單野。你個bra透視不特止,壓落去一定軟綿綿 跟住架地鐵嚟搓下搓下一定好正。你啲bra多數都冇padding 壓落去又軟又暖笠笠,死哨牙仔今次執到。

怒啤 ...
咁薄嘅bra感覺上好似戴與沒戴之間咁被佢壓住來搓 好敏感.

係啦~~~~~ 至叻係你啦 佢個反應真係好cutie hehe

妳著到咁正,條哨牙仔點只隻手變化石,佢成個人都變到硬哂啦。而且重可貼住著左薄bra既波波成5個車站,架車郁時,佢又可以成機郁下,睇到波波被佢郁到變形,佢一定眼定定咁𥄫,一定爽佢死。妳最後重整個眼神接觸俾佢,不得了

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-7 05:23 PM 發表 查看引用來源
好攰丫 :smile_o03:
平時日日可以喺屋企瞓到幾點鐘都得嘅我 今日好早就起咗身因為要交份圖俾個客呀 ~_~
仲要撞啱返工時間勁多人搭地鐵 好迫 好耐沒試過繁忙時間搭車,見到咁多人都真 ...
個bra好靚
睇得出你係好有品味

可能哨牙仔一早到站不過見機不可失抽水抽到妳落車為止

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆