上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.9k

引用:
原帖由 Messileo 於 2017-5-15 11:46 PM 發表 查看引用來源

正呀樓主cup手波
師姐出的post都好激, 有無機會認識下

引用:
原帖由 michael_2017 於 2017-5-16 09:28 AM 發表 查看引用來源

師姐出的post都好激, 有無機會認識下
多謝讚賞,喺到傾咪得囉

o人妻早晨 今日有無比老公啪呢

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-16 08:22 AM 發表 查看引用來源

梗係有啦!除非老公有sp, 否則佢点會唔搞到我濕淋淋呀⋯⋯
靚太濕西哂我愛聽;自從你打開妹妹比老兄奶奶後…感受到你更奔放蕩漾😍😍😍

老兄冇SP掛😰😰😰靓太對湯碗波好美態👏不回家用雙手托著來啜啜啜😙😙😙真是浪費靚太的superfit 身材😭😭😭正反個靓大AppS直接通話😵😵😵搞笑

有豐胸通林巴LINK:等陣轉PM给你

引用:
原帖由 gn00482067 於 2017-5-16 09:57 AM 發表 查看引用來源
o人妻早晨 今日有無比老公啪呢
琴晚老公話病,食咗感冒藥上床就瞓,我就特登唔著衫上床,攬住佢瞓,點知佢真瞓咗,我就玩吓佢細J, 可能真係有啲病,我攪咗一陣先開始硬,於是我除咗佢條褲含到佢變大J,呢個時候老公都忍唔住,要我一邊幫佢吹佢一邊食鮑,最後佢又係玩呢啲引我....佢話攰明天先喎
我當然唔會好似以前咁放過佢,反佢身我就坐上佢,但我確定佢真病,因為好快就射咗同無平時咁硬,好在大家都知我好易高潮,都先碼爽咗一次,佢無返工宜家仲瞓緊,有啲內疚但我知佢鐘意我咁

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-5-16 11:09 AM 發表 查看引用來源

靚太濕西哂我愛聽;自從你打開妹妹比老兄奶奶後…感受到你更奔放蕩漾😍😍😍

老兄冇SP掛😰😰😰靓太對湯碗波好美態👏不回家用雙手托著來啜啜啜 ...
我覺得佢都無,唔係佢點會40幾歲仲日日咁好體力呀haha

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-5-16 11:10 AM 發表 查看引用來源
有豐胸通林巴LINK:等陣轉PM给你
Thanks!! 你果然對女人好有研究喎,我都有做yoga, 唔係身型keep 唔到....

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-16 11:43 AM 發表 查看引用來源

琴晚老公話病,食咗感冒藥上床就瞓,我就特登唔著衫上床,攬住佢瞓,點知佢真瞓咗,我就玩吓佢細J, 可能真係有啲病,我攪咗一陣先開始硬,於是我除咗佢條褲含到佢 ...
靚太呀😜你多D主動出囗出手老兄更愛你㗎😊我肯肯定你😊玩在69,你再女上坐爆他😷😷😷條JJ軟左D😷😷😷??

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-16 11:47 AM 發表 查看引用來源

我覺得佢都無,唔係佢點會40幾歲仲日日咁好體力呀haha
踢波和愛揸你對波咁一定要百份百好體力💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆