上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.8k

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-20 11:32 AM 發表 查看引用來源

唉…我本身都唔想咁串……

:smile_03:自打咀巴先搞笑 ,
我同老豆講 想食自己老母 ,  同老母講 我無打算食你 !
:smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 我係小巨Ling3.3 於 2015-1-19 11:59 PM 發表 查看引用來源
你唔係有男友咩?搵Sl學咩人講專一
有乜問題? 睇黎你完全唔明sl係咩一回事
你應該只係認為呢個s 都係sex咁解

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-20 11:35 AM 發表 查看引用來源

:smile_03:自打咀巴先搞笑 ,
我同老豆講 想食自己老母 ,  同老母講 我無打算食你 !
:smile_03::smile_03:
啲人係咁㗎啦~

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-20 11:30 AM 發表 查看引用來源

想食都叫硬食?

[搞事mode]
唔硬食唔通軟食咩, 軟左食唔倒架:smile_o01:

無所謂,言論自由。今日呢度係城市論壇,各抒己見。come on╮(╯▽╰)╭

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-20 11:37 AM 發表 查看引用來源
無所謂,言論自由。今日呢度係城市論壇,各抒己見。come on╮(╯▽╰)╭

c姐仲係大陸 ?

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-20 11:36 AM 發表 查看引用來源

有乜問題? 睇黎你完全唔明sl係咩一回事
你應該只係認為呢個s 都係sex咁解
人地好傳統嫁ma..覺得女人後身邊唔應該再有男性同自己好親密.那怕是sp/sl

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-1-20 11:37 AM 發表 查看引用來源

[搞事mode]
唔硬食唔通軟食咩, 軟左食唔倒架:smile_o01:
你岩喎,不過可能人地冇得硬呢~

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-20 11:40 AM 發表 查看引用來源

你岩喎,不過可能人地冇得硬呢~

成日講大話實有報應

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-1-20 11:29 AM 發表 查看引用來源

咁咪係囉~
思一定唔會介意,只係啲人仲要瀨死喺度幫自己嘅狗公行為解釋啫~

我欣賞妳夠串。。。
不過我成日諗狗公代表緊乜。。。
正如我唔會話老師低能,因為如果佢低能都教到我,我未間接話緊自己

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆