上一頁下一頁
發新話題

學生妹如何吸引男友?(Updated P5,相:10,15黑絲相,20,25,32,50,62,67,76)

收藏  |  訂閱
1.2k  221.1k

我差d爆到成部ipad都係精一
Lamlam你對腳好正

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-2-6 11:59 PM 發表 查看引用來源

夠高同樣可以情調返對手.. 你有的係魅力.. 點會睇唔上
係佢地敢唔敢攀姐
我平日個樣好COOL:smile_42::smile_42:唔鍾意笑

引用:
原帖由 mon246 於 2014-2-7 12:02 AM 發表 查看引用來源

我174襯到您呀 師姐

男朋友184啊:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2014-2-7 12:03 AM 發表 查看引用來源
D相好多睇唔到:smile_o08: :smile_o08:

得1張黑絲:smile_o05: :smile_o05:
係喎..我自己用電話都睇唔到:smile_14::smile_14:
死啦..我都唔識整啊

引用:
原帖由 sexylamlam 於 2014-2-7 12:25 AM 發表 查看引用來源

男朋友184啊:smile_13::smile_13:
咁高ge 會5會5方便家?

引用:
原帖由 martinchan918 於 2014-2-7 12:03 AM 發表 查看引用來源

咁又吾係...點睇你都吾係大粒, 你咁SLIM~@@ 你走美腿/MODEL路線
哈哈多謝你咁讚我:smile_13::smile_13::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 sexylamlam 於 2014-2-7 12:23 AM 發表 查看引用來源

我平日個樣好COOL:smile_42::smile_42:唔鍾意笑
當你著住幾寸鬆糕鞋... 黑色唇.. 黑色衫加熱褲...
椅埋柱邊... 呢種的 cool 好剎食.. model 款... 有氣勢

引用:
原帖由 mon246 於 2014-2-7 12:06 AM 發表 查看引用來源
師姐d相比人del曬@@

係:smile_14::smile_14:我都唔知發生咩事

引用:
原帖由 j93175 於 2014-2-7 12:16 AM 發表 查看引用來源
夠高先有長腿呀,傻妹

哈哈以前我無嫁..係17之後對腳就開始長啦:smile_30:

引用:
原帖由 swtkc 於 2014-2-7 12:22 AM 發表 查看引用來源
我差d爆到成部ipad都係精一
Lamlam你對腳好正
最重要你鍾意
咁部ipad會唔會壞嫁哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆