上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  139.2k

做乜要諗咁多,開心咪得lor,活在當下嘛

引用:
原帖由 Applemul 於 2014-2-23 11:17 PM 發表 查看引用來源

如果我識放手就係囉,但我唔捨得他,我真係愛他

要有捨,先至有得

引用:
原帖由 Applemul 於 2014-2-24 01:56 AM 發表 查看引用來源

但有些男人真的會同屋企個個無哂愛,只係得番責任一起,例如有仔女,曾經負過過女人,可能人夫都想走,但係道儀上又走不得,可信嗎?

可唔可信其實係睇妳可唔可以接受到現實啫

引用:
原帖由 Applemul 於 2014-2-24 01:58 AM 發表 查看引用來源

你食住他,同我一樣,他怕分開,我只會覺大時大節他放假,我就會覺得有種想放棄的感覺

唔好講"食住",只係佢對我比較"敬畏"啫

引用:
原帖由 Applemul 於 2014-2-24 01:56 AM 發表 查看引用來源

但有些男人真的會同屋企個個無哂愛,只係得番責任一起,例如有仔女,曾經負過過女人,可能人夫都想走,但係道儀上又走不得,可信嗎?

耳聽三分假,眼看未為真...男人講既野,信6成左右啦

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-23 11:26 PM 發表 查看引用來源

都係架...佢依家一到星期六,間中叫下我但我遲左回或者唔回佢,佢都會好驚,佢話驚我又幾日唔睬佢,或者又有想開始分手果種諗法...
男人的直覺都好醒架:smile_o01:

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-2-24 04:12 PM 發表 查看引用來源

男人的直覺都好醒架:smile_o01:
佢係怕我比雪櫃雪到個心c左...

引用:
原帖由 Applemul 於 2014-2-24 01:58 AM 發表 查看引用來源

你食住他,同我一樣,他怕分開,我只會覺大時大節他放假,我就會覺得有種想放棄的感覺

我今日無lala都入左雪櫃...佢今日放假...:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-25 07:28 PM 發表 查看引用來源

我今日無lala都入左雪櫃...佢今日放假...:smile_19: :smile_19:
哈哈天氣唔凍,,好容易解凍

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-2-25 09:14 PM 發表 查看引用來源

哈哈天氣唔凍,,好容易解凍
當個心雪實左,或者雪C左,解左凍,又有咩用?已經唔係之前果樣野...
一條新鮮游水既龍躉,將佢劏左之後,即刻蒸好食?定冰左佢幾日再蒸好食丫?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆