上一頁下一頁
發新話題

小女人日記 -- 響公園enjoy 大自然 P.37 +38

收藏  |  訂閱
634  282.5k

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2012-10-19 07:19 PM 發表 查看引用來源
Connie姐返咗來香港,咁凍,仲露唔露出呀?你返不到牆,直接返來香港上網麼?真辛苦你,快的update!
多謝你一路支持我啊!

回覆 611# 的帖子

我變咗你的小fans!你的文睇得幾開心,一路睇一路支持你有團火寫下去,不然,怕你好快會熄!
阿力,是否索A索上腦,有這癖好真的未聽聞,聞底褲就見得多~~真係世界那麼大.......:smile_27:

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-10-19 07:36 PM 發表 查看引用來源
我留意到啊力最近中意聞我同betty的鞋。當我們回來比他晚,入屋除鞋他就會辦響鞋櫃找東西,跟住摞起剛除的鞋聞幾下。你地會中意嗎?

me ? not really, i prefer to kiss and lick the real legs and soles of u and betty  

I can get online in shanghai la....very happy.......

Will write my diary soon!!!

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-10-20 10:57 PM 發表 查看引用來源
I can get online in shanghai la....very happy.......

ok, wait for your updates

我都like 聞鞋!
特別係剛剛除的高跟鞋:smile_40:

無喎.....
引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-10-19 07:36 PM 發表 查看引用來源
我留意到啊力最近中意聞我同betty的鞋。當我們回來比他晚,入屋除鞋他就會辦響鞋櫃找東西,跟住摞起剛除的鞋聞幾下。你地會中意嗎?

等等等,就親親親親親.......
引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-10-20 10:57 PM 發表 查看引用來源

聽電台有點唱,睇論壇有無得點寫呢? 我想睇Connie姐同Betty攪野內容多的,你兩個的火拼場面,令人勃勃連場!好high架!

Connie姐,等緊你十八大後翻牆回歸!Connie! Connie ! Betty ! Betty !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆