上一頁下一頁
發新話題

hi.

收藏  |  訂閱
1.8k  61.8k

引用:
原帖由 An_AngelBb 於 2012-2-2 03:02 AM 發表 查看引用來源

希望啦~ 我覺得我有時太理性...:smile_42:
你理性係因為未有舊石頭掉落你心裡面個湖ja(笑)

引用:
原帖由 古典風 於 2012-2-2 03:03 AM 發表 查看引用來源
講馬拉松你唔明,係要講止痕你先明(笑),考大學未啊你?
我思想純潔嘛~~
no ar, i am still so youngyoungyoung~

引用:
原帖由 蘭靜兒 於 2012-2-2 03:04 AM 發表 查看引用來源
I dont know how to type chinese....

吾緊要~english is ok, 一樣咁想睇

引用:
原帖由 玩具貴婦狗 於 2012-2-2 03:06 AM 發表 查看引用來源
呵呵 你已經畀人教壞左xD你竟然想唔理性:smile_o01:

妹妹吾好仲咁聰明啦:smile_13:

引用:
原帖由 古典風 於 2012-2-2 03:07 AM 發表 查看引用來源
假設你好靚,但d男仔追你你會認為佢地只係因為你既美貎黎追你,但性格就無呢個煩惱了,因為性格比起外表更代表到"你"...外表可能會根據年紀/打扮有所分別,性格卻很可能跟一個人一世架(笑)所以你會唔會因為咁覺 ...
ya, 我系想佢地鍾意性格架.....

引用:
原帖由 An_AngelBb 於 2012-2-2 03:11 AM 發表 查看引用來源

我思想純潔嘛~~
no ar, i am still so youngyoungyoung~
原來係咁,咁你都幾九十後後wo,不過思想純潔係好既,至少令其他思想純潔既人覺得仲有同伴(笑)

引用:
原帖由 古典風 於 2012-2-2 03:09 AM 發表 查看引用來源
你理性係因為未有舊石頭掉落你心裡面個湖ja(笑)
咁吾一定系E方面嘅, 處理好多野我地好理性...

回覆606 #的帖子

引用:
原帖由 蘭靜兒 於 2012-2-2 03:04 AM 發表 查看引用來源I dont know how to type chinese....
又有機會 improve 下自己啲英文:smile_o06:

引用:
原帖由 An_AngelBb 於 2012-2-2 03:14 AM 發表 查看引用來源

ya, 我系想佢地鍾意性格架.....
嘩你咁快就諗"佢地"咁大貪(驚),我訓啦,下次有機會再傾。

回覆614 #的帖子

引用:
原帖由 An_AngelBb 於 2012-2-2 03:13 AM 發表 查看引用來源妹妹吾好仲咁聰明啦:smile_13:
殊~低調啲:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆