上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

獨孤九劍

勁呀

上了一堂精彩的課,多謝劉sir:smile_o12:

引用:
原帖由 馬眼光 於 2010-8-27 08:54 PM 發表 查看引用來源
笑到仆街:smile_30:
‥‥‥‥

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-8-27 09:48 PM 發表 查看引用來源

童莉華係影后,影后全裸演出,梗有人睇啦!第二十五集會講她的故事。
     我發覺你對年紀大的女性很抗拒,真係唔識貨!三十歲的女人正當『芳華正茂』,是女人最漂亮的年齡!
     只有樂麗彤肯同耀仔上 ...
細路以前見好多20幾歲既囡囡親友,果時佢地真係幾ok,好老實有幻想
(細路由一上中學就已經好......可能都好似金發兄咁係老豆俾既,細路同我老豆最大既話題就係囡囡:smile_o05
不過過左幾年之後(姐話過左三張之後),我再見返佢地,個feel大大地轉變,大部分都好有亞嬸feel
而另外果d已經冇晒幻想
所以,之後就對三十幾歲冇晒興趣,仲有童莉華係最小三十幾喇,一定唔只三十,你自己寫既都唔知:smile_o02:
隆胸辛唔辛苦細路就唔知,亦應該叫做唔會有機會知
不過,細路只係知
隆過胸既,我渣上手就會知:smile_o01:

大細e樣好睇mood,有時會突然好鐘意飛機場,有時又會好鐘意果d大到可以伸個頭埋去,fing下fing下
有時又鐘意d大細岩岩好果d,因為見佢太大行起上黎又真係好辛苦
形狀當然好重要,不過細路諗個個男人都應該係鐘意同一類

動賓細路都知咩黎,未到咁屎,話晒中文會考有個lv4,姐話C:smile_o10:
而且仲成日用,由其是係果句粗口:smile_o01:

睇完
『佛洛依德』,未又係黎溝女用,咁做咩要減小溝女既時間黎睇= =
同埋,E家真係溝小左好多,應該係話冇,只係多異性朋友姐
原因,講過,唔岩口味

細路都聽好多類似既笑話,不過都以為係d人老作出黎
原來真係有咁既野,真係無奇不有:smile_o12:

睇完十三集
e集真係月睇月火,果個死仔耀真係完全唔掂
仲話睇咁多A片,細路諗係度是但搵個宅男都應該表現好過佢:smile_o13:

之後,睇睇下突然有d解釋,真係笑到我丫
好似同出面果d動畫一樣,冇喇喇有條友仔彈出黎吐嘈一下
不過,d解釋真係另細路穫益良多:smile_o05:

喂喂,
彤姐原來咁open,又咁索
細路要丫,俾條死仔耀驗貨先,真係唔抵
不過,真係好想知果張相條囡囡係邊個,咁都可以影到,勁:smile_o12:

Usually in between 第七 and 第八式 I would add a pose of lifting the ladies up and go for couple minutes. 小軟骨  is not always there, even on the same girl. Usually when the girl got high enough that she starts bending her body then I find it. Very educational story, thanks! I hope you got over the sorrow from the Pilipine hostage incident.

金發兄, 阿仙奴 客其他

呢集寫得非常好, 先係香港公主選舉, 而最好睇係招式

引用:
原帖由 jason4993 於 2010-8-27 11:34 PM 發表 查看引用來源
多謝發哥 學左好多野

要難力練習,練成後,就可以『闖盪江湖』 ‥‥‥

果9招好掂 多謝發哥:smile_30:

Great writer Mr.Lau Kam Fat.

You attract so many members, yr writing is sooooo good !

thanks for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆