上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  46.7k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-23 10:18 AM 發表 查看引用來源

早晨各位師兄, 昨日場全世界都覺得和, 禾買了兩邊win, 以一條魚博一條魚, 所以十點前心情還好好
van仔:smile_o09:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-23 10:50 AM 發表 查看引用來源

van仔:smile_o09:
點呀 :smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-23 10:32 AM 發表 查看引用來源
權貴和老百姓永遠都是對立,一些位高權重及利益既得者今天要他為你修改或讓步...難了.  自己一直都在追求自由平等,渴望民主能在中國遍地開花,但在中國一黨專政制度下....嚴控嚴打的管治恐怕再要等上二十年也末必能真正 ...
中國政制有待改革:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-23 10:38 AM 發表 查看引用來源
下次我用另類方式向你打招呼...例如..釣你呀! 行嗎?:smile_30:
我接受吾到囉:smile_19:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-23 10:52 AM 發表 查看引用來源

點呀 :smile_o10:
今晚米字國:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-23 10:55 AM 發表 查看引用來源

今晚米字國:smile_o06:
今晚早場唔睇, 我要捧我的立稅 :smile_o05:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-23 10:45 AM 發表 查看引用來源

我有個friend開口埋口都講釣你呀, 例如早上會講, 釣你丫早晨呀阿van
親密的招呼:smile_44:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-23 10:46 AM 發表 查看引用來源

都唔係魚毛呀, 比書生提一提我, 兩邊買win, 只要唔和都至少買一倍一
要重注才有肉食:smile_42:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-23 10:52 AM 發表 查看引用來源

中國政制有待改革:smile_o10:
讓部份人先富起來..這國策將會是中國最大的危機...信不信由你.:smile_44:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-23 10:56 AM 發表 查看引用來源

今晚早場唔睇, 我要捧我的立稅 :smile_o05:
你果隊都好牙煙喎:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆