上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.3k

[quote]原帖由 keithlck 於 2010-3-25 09:42 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=245

[quote]原帖由 keithlck 於 2010-3-25 09:42 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=245

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 09:42 PM 發表 查看引用來源

我真係唔想咁諗佢.......:smile_o14:
冇辦法,依度既師兄接觸d個案都十分similar,

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-25 10:04 PM 發表 查看引用來源

冇辦法,依度既師兄接觸d個案都十分similar,

golf兄.....我唔係聖人.....我都係男人.....都會去淫.......但我睇左好耐.....好多人都覺得上面D女女絕大多數係搵老細.....養狼狗......錢字行先......咁當然....我唔會話我女友係同其他女女唔同.....正如其他人既講法......唔貪錢點會做夜場?我唔知你有無睇過我之前既post...我只係覺得....而家既佢.....我可以接受.......可以接受???咁點解之前又唔開心???只不過係有D野之前諗唔通......正如倪震的一席話:雨過天青不難,但可以保證暴風雨不再來嗎? 今日唔知聽日事....所以,ykw兄說得好,全心全意地去愛吧.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 10:26 PM 發表 查看引用來源

golf兄.....我唔係聖人.....我都係男人.....都會去淫.......但我睇左好耐.....好多人都覺得上面D女女絕大多數係搵老細.....養狼狗......錢字行先......咁當然....我唔會話我女友係同其他女女唔同.....正如其他人既 ...
你算十分幸福,因你已找到一個你可以為她付出這麼多的人。禾也未找到,although I am married now.(2nd time)

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-25 10:45 PM 發表 查看引用來源

你算十分幸福,因你已找到一個你可以為她付出這麼多的人。禾也未找到,although I am married now.(2nd time)

2nd time ???唔愛....又點會結婚???咁你而家仲追求D咩???

愛情兩個字........好辛苦.....

看看我的簽名檔......

我相信ykw兄都會同意我講法.......

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-25 10:45 PM 發表 查看引用來源

我要net meeting喇.......明天再談......:smile_o07:

早晨....各位....

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-26 08:39 AM 發表 查看引用來源
早晨....各位....
真的巧巧廳、、、
「男人若沒人愛多可悲,就算是有人廳我的歌會流淚,我還是真的期待有人陪、、、」

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-26 08:57 AM 發表

真的巧巧廳、、、
「男人若沒人愛多可悲,就算是有人廳我的歌會流淚,我還是真的期待有人陪、、、」

早晨....咁早就聽歌???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆