上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.2k

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-7-27 05:37 PM 發表 查看引用來源

鬼叫你識得人多咩,
好似我地個個都話跟大隊出去,
咁邊個話去架:smile_27::smile_27::smile_27:
我而家都唔想好似以前..識咁多人...低調d仲好....

上星期..肯定係你....玩完之後..個個都話..."原本都唔去嫁...最衰都係你啦..."

真係慘..話口未完....今個星期6又到A打生日...又周周紅....一早應承左佢去...又唔去唔得...唉....好LOAN呀!!!!:smile_24:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-7-27 08:59 PM 發表 查看引用來源
欲罢不能
就係囉.......

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2010-7-27 11:56 AM 發表 查看引用來源

大家咁話啦~~~起起跌跌好大........
好想比自己停下~~:smile_42:
真係...依幾年發生左好多野....自己又好多問題.....

希望遲D真係可以改到....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-27 10:02 PM 發表 查看引用來源

上星期..肯定係你....玩完之後..個個都話..."原本都唔去嫁...最衰都係你啦..."

真係慘..話口未完....今個星期6又到A打生日...又周周紅....一早應承 ...
我開口話去都係一,兩次姐,
唔好咁喇,最多比d好野你睇吓啦,http://www.youtube.com/watch?v=bG2V2cm8VlU

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-7-27 10:19 PM 發表 查看引用來源

我開口話去都係一,兩次姐,
唔好咁喇,最多比d好野你睇吓啦,http://www.youtube.com/watch?v=bG2V2cm8VlU
都唔好睇既...(冇露點...)

不過條女有d似上次生日會318既壽星女....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-27 10:02 PM 發表 查看引用來源

真係慘..話口未完....今個星期6又到A打生日...又周周紅....一早應承 ...
天哥果然叫天哥! 個天都幫你! 叫你一定要去! 今個星期六勁好天氣.................

係咪得你去??

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-7-27 05:34 PM 發表 查看引用來源

o個個咪"伍梅"囉
SHXT! 比你陰到!!!

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-28 04:10 PM 發表 查看引用來源

天哥果然叫天哥! 個天都幫你! 叫你一定要去! 今個星期六勁好天氣.................

係咪得你去??
我都未通知人...邊個想去都得嫁...

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-28 04:10 PM 發表 查看引用來源

係咪得你去??
天哥人在江湖身不由己,埋D叫社會壓力同群眾壓力,..我知佢係被B的.....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-27 10:07 PM 發表 查看引用來源

真係...依幾年發生左好多野....自己又好多問題.....

希望遲D真係可以改到....
好無奈~~~:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆