上一頁下一頁
發新話題

R's 10月CP有錢佬,三歲幾新翼唱k花酒團(詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  40.7k

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-9-15 08:25 PM 發表 查看引用來源

食完飯一推:smile_38:
今晚有咩心水大波膽?:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-15 19:31 發表 查看引用來源

我前日食小X羊,琴日就惨啦,太辣-胃痛,太油-肚痛,飲多咗酒-頭痛,加上又眼瞓。死得咁,多謝巨爵!
想不到在香港您都出事:smile_14:...不如請個奶媽跟您好過:smile_30:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-15 20:09 發表 查看引用來源

收工~早d返屋企啦:smile_38:
您估我重去旺角:smile_42:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-15 20:19 發表 查看引用來源

佢分分鐘先走去偷跳再返屋企。 :smile_44:
太忙了...回家算了:smile_45:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-9-15 20:39 發表 查看引用來源

佢叫砵蘭街之王
真係...您點知:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-15 09:20 PM 發表 查看引用來源想不到在香港您都出事:smile_14:...不如請個奶媽跟您好過:smile_30:
我响 CP 食的!:smile_42:

香港出事慣啦,你睇番我個簽名係寫的士,唔係出租!:smile_38:

奶媽好啊,之但是有冇瘦的奶嗎?肥我唔啱!:smile_13:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-15 09:23 PM 發表 查看引用來源太忙了...回家算了:smile_45:
夠你响 CP 忙?123 奶奶! :smile_34:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-15 21:31 發表 查看引用來源

我响 CP 食的!:smile_42:

香港出事慣啦,你睇番我個簽名係寫的士,唔係出租!:smile_38:

奶媽好啊,之但是有冇瘦的奶嗎?肥我唔啱!:smile_13:
係喎您要走肥...:smile_14:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-9-15 21:32 發表 查看引用來源

夠你响 CP 忙?123 奶奶! :smile_34:
1 已經沒有了.:smile_42:
2. 還在...:smile_13:
3. 不錯:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-9-15 09:37 PM 發表 查看引用來源1 已經沒有了.:smile_42:2. 還在...:smile_13:3. 不錯:smile_30:
咁新三姊妹呢???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆