上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友(2)~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 wmoiondiy 於 2009-7-18 23:56 發表 查看引用來源
大家好~好大風呀~^^
:smile_35:  出面D 樹吹到 "花" "花" 聲...

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-18 23:50 發表 查看引用來源

依D未叫做ON膠囉
落仔個女既身體好傷嫁
我身體都有最少3個女仔大過肚
2個落(1個當年14~1個當然16,7)
1個就今年結婚左(女既20歲~男既18)
不過睇個款應該唔KEEP得耐:smile_39:
其實我識得有個女仔都落過
...
唉! 其實都唔明白男女既關係點解可以咁隨便咖:smile_42: ..

就算要ml.. 唔該做足安全措施啦:smile_45: ..

到時有左.. 個男可以一走了之.. 咁個女呢:smile_27:

嘩~!!你地D話題洗唔洗咁學術呀

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-18 23:59 發表 查看引用來源
唉! 其實都唔明白男女既關係點解可以咁隨便咖:smile_42: ..
就算要ml.. 唔該做足安全措施啦:smile_45: ..
到時有左.. 個男可以一走了之.. 咁個女呢:smile_27:
:smile_35: :smile_35:
我諗唔明囉... 可能佢地有瞻搞野, 但係無瞻去買 DOM 囉...

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-18 23:58 發表 查看引用來源

:smile_35:  出面D 樹吹到 "花" "花" 聲...
依家真係落雨落到拍拍聲:smile_42:
引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-18 23:59 發表 查看引用來源

算吧啦...
今時今日D人係咁:smile_39:

引用:
原帖由 wmoiondiy 於 2009-7-19 00:00 發表 查看引用來源
hi! 咁你有咩話題吹呀:smile_41:

引用:
原帖由 wmoiondiy 於 2009-7-19 00:00 發表 查看引用來源

好學術咩:smile_41:

引用:
哈哈哈~ 咩都可以吹嘛...

呃水吹既化境... :smile_o13:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-19 00:02 發表 查看引用來源

我諗唔明囉... 可能佢地有瞻搞野, 但係無瞻去買 DOM 囉...
:smile_27: :smile_27: 如果喺咁就..:smile_42:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-19 00:02 發表 查看引用來源
依家真係落雨落到拍拍聲:smile_42:

算吧啦...
今時今日D人係咁:smile_39:
  妳好似真係好激動呀...
引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-19 00:03 發表 查看引用來源
hi! 咁你有咩話題吹呀:smile_41:
:smile_04: 有咩好提議?? 咩我都吹得兩咀嫁...
引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-19 00:03 發表 查看引用來源

好學術咩:smile_41:
:smile_o13:  唔係~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆