上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 11]

收藏  |  訂閱
1.6k  37.6k

早晨小天使,在暴雨下向你問好,只要你想象得到,你就能做到;只要你能夢見,你就能實現。

:smile_o15: hi!morning^^

引用:
原帖由 驀然回首 於 20/7/2009 05:34 AM 發表 查看引用來源
早晨小天使,在暴雨下向你問好,只要你想象得到,你就能做到;只要你能夢見,你就能實現。   

早晨驀然兄,小天使也祝願你夢想成真.........

引用:
原帖由 628kk 於 20/7/2009 08:49 AM 發表 查看引用來源
:smile_o15: hi!morning^^
早晨kk:smile_o15:

[fly]~~ 咦,乜今日會咁早起咗身嘅,謎 ~~[/fly]

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 20/7/2009 09:41 AM 發表 查看引用來源
~~ 咦,乜今日會咁早起咗身嘅, ~~
咩喎...:smile_13:  平時都一早起左身0架啦... 只係無入0黎睇舖之嘛...:smile_35: 你有無去斯人個post 猜謎呀...

早 , 老闆未返 , 入來坐坐先

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-7-20 09:52 發表 查看引用來源

咩喎...:smile_13:  平時都一早起左身0架啦... 只係無入0黎睇舖之嘛...:smile_35: 你有無去斯人個post 猜謎呀...
懶鬼 ~:smile_o04:

冇呀 ~ 驚佢唔鍾意,所以盡量少入囉!:smile_o13:

引用:
原帖由 yundohyen 於 20/7/2009 10:21 AM 發表 查看引用來源
早 , 老闆未返 , 入來坐坐先
咁荀...... 你老闆請唔請人呀......

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 20/7/2009 10:21 AM 發表 查看引用來源

懶鬼 ~:smile_o04:

冇呀 ~ 驚佢唔鍾意,所以盡量少入囉!:smile_o13:
你間唔中出現咪仲懶過我......

佢有講過唔鍾意你入去咩......... 會唔會係你諗多左........:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆