上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
20.7k  1.4m

我都頂唔順咁大個人仲叫bb 前bb 後~~ 我會喺個心度打冷震....2x 歲都可以叫吓....過咗30歲真係唔好叫😂😂😂

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-19 15:04 發表 查看引用來源

笑咗。
幾十歲人,仲bb 前bb 後......puppy love 就話啫....我真係頂唔順

突然間諗,中年人夫人妻出軌,成日話好享受果種似細過時拍拖丶初戀嘅感覺,唔通就係呢啲bb 前bb後好sweet 嘅feel ? ...
出軌其實主要係想俾人錫,尊重,搵番個可以任性既感覺,當然仲有其他既。😝😝

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-2-19 15:20 發表 查看引用來源

Haha
但講到J , 質素同數字都好重要

如果你條J 又硬又有持久力,但長度丶圓周嘅數字就比below average 更below, 係咪好depressing先?
乜真係會有呢種反差既咩?
Sorry wechat名叫地鐵扶手既我真係未試過,感受唔到。🤣🤣

但如果真係咁,個女既會極度失落都似。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-2-20 08:50 發表 查看引用來源
屋企冇擺花… 驚俾貓食左…
貓用其他野吸引佢嘛。
我養果隻又無喎。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-20 09:23 發表 查看引用來源

謝謝cat姐hug hug😊😊😊

你有冇聽過~有時捉喺手裏面會化為灰燼,反而藏喺心底會歷久常新。😂😂😂
我只係見到師妹同你講出出入入喳。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-2-20 13:00 發表 查看引用來源
我都頂唔順咁大個人仲叫bb 前bb 後~~ 我會喺個心度打冷震....2x 歲都可以叫吓....過咗30歲真係唔好叫😂😂😂
所以當位中年先生行埋去時,我心裡暗讚緊佢架。
因為佢做到好多人都做唔到既野。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-20 13:35 發表 查看引用來源

我只係見到師妹同你講出出入入喳。
其實何止師妹,
我哋呢度個個都喜歡講出出入入,
包括師兄你和我。😬😬😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-20 13:34 發表 查看引用來源

貓用其他野吸引佢嘛。
我養果隻又無喎。
師兄養幾多隻貓?

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-20 09:23 發表 查看引用來源

謝謝cat姐hug hug😊😊😊

你有冇聽過~有時捉喺手裏面會化為灰燼,反而藏喺心底會歷久常新。😂😂😂
真係愛死你,把口咁叻叻嘅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-20 13:31 發表 查看引用來源

出軌其實主要係想俾人錫,尊重,搵番個可以任性既感覺,當然仲有其他既。😝😝
仲有乜呢?個list 好長咁喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆