上一頁下一頁
發新話題

✿徵男朋友,埋黎埋黎✿(2)

收藏  |  訂閱
735  8.4k

hi ....my name is julian....from hk.
my [email protected]

樓主係男人妖,,琴日比我篤爆左,,佢唔會上黎,,大家唔好上當:smile_34:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-4-15 06:00 PM 發表
比我溝左啦 :smile_46:
我都成日唔睇舖架啦
日日都係屋企, 唔通真係無朋友咩, 都要出街呀
我上星期成個星唔係度啦

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-16 12:37 AM 發表 查看引用來源

我都成日唔睇舖架啦
日日都係屋企, 唔通真係無朋友咩, 都要出街呀
我上星期成個星唔係度啦
on9:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 Mc秋 於 2009-4-16 00:16 發表 查看引用來源
樓主係男人妖,,琴日比我篤爆左,,佢唔會上黎,,大家唔好上當:smile_34:
:smile_27: 咩係男人妖呀 ? 指教0下 ~ ... ...
你覺得係就係事實 ? 你叫人點信你呀 ?:smile_39:

心姐真係慘呀 ~
前晚先俾人話有老公, 連仔都有埋仲上0黎溝仔 ~
呢兩日就俾人話係男人定人妖 ~
真係俾我都心淡啦 ~ 仲上0黎咩 ~ :smile_45:

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-16 12:49 AM 發表
心姐真係慘呀 ~
前晚先俾人話有老公, 連仔都有埋仲上0黎溝仔 ~
呢兩日就俾人話係男人定人妖 ~
真係俾我都心淡啦 ~ 仲上0黎咩 ~ :smile_45:
人地鍾意自言自語, 你做乜阻住人姐, 成晚係度幫人睇舖,
係人入黎都幫樓字回post, 仲勤力過自己開舖, 唔知係咪part time呢

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-16 12:46 AM 發表
:smile_27: 咩係男人妖呀 ? 指教0下 ~ ... ...
你覺得係就係事實 ? 你叫人點信你呀 ?:smile_39:  
人地比騙子呃咗隻豬呀:')
由得拒o拉.:smile_30:

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-4-16 12:55 AM 發表 查看引用來源
hahahaha:smile_46:

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-4-16 12:55 AM 發表
其實間舖係咪佢架, 佢好似勤力過樓字,
日又係度, 夜又係度, 晚晚都快樓字一步回post,
好似晚間看更咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆