上一頁下一頁
發新話題

clxMxCCCXCIV徵各方好友之<<咸豬手>>

收藏  |  訂閱
737  6.8k

引用:
原帖由 169394 於 2009-4-14 04:23 PM 發表 查看引用來源
:') :') :') 都係呀!!!只計差價都無左成年人工有多:smile_27:
現在對禾來說剩$實在太困難了:smile_42:
:smile_39: 唉...禾何嘗唔係呀~

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-4-14 04:25 PM 發表 查看引用來源

重新黎過啦. :smile_38:
:smile_45: 現在為有係咁!!!但要儲返都5知要用幾多年:smile_19:

引用:
原帖由 希亞雷 於 2009-4-14 04:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_39: 唉...禾何嘗唔係呀~
你夜晚出少兩次街!飲少兩日,一定有$剩:smile_38: 有需要禾可幚你:smile_46:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-4-14 04:02 PM 發表 查看引用來源
米米 ,, 玩捉依人 你輸梗. :smile_39:
典解呀.....我會走得好快wo:smile_13:

引用:
原帖由 169394 於 2009-4-14 04:30 PM 發表 查看引用來源
你夜晚出少兩次街!飲少兩日,一定有$剩:smile_38: 有需要禾可幚你:smile_46:
:smile_13: 玩埋今個月同埋生日果日就收山....

引用:
原帖由 希亞雷 於 2009-4-14 04:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 玩埋今個月同埋生日果日就收山....
聽住先!!!

引用:
原帖由 169394 於 2009-4-14 04:48 PM 發表 查看引用來源
聽住先!!!
:smile_45: 唔信就算~

引用:
原帖由 希亞雷 於 2009-4-14 04:49 PM 發表 查看引用來源

禾無5信你:smile_46: 只是聽住先!

引用:
原帖由 希亞雷 於 2009-4-14 04:49 PM 發表 查看引用來源

擺明唔信.....:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 minnie 於 2009-4-14 05:19 PM 發表 查看引用來源

擺明唔信.....:smile_34: :smile_34:
到阿雷收左山 ; 米米你約佢睇下點. :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆