上一頁下一頁
發新話題

明月夜~險失豬

收藏  |  訂閱
769  68.5k

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-3-4 08:01 PM 發表 查看引用來源

simon師兄你真識貨 ...個邊d故仔係十分精采...有d仲係真人真事...好感人:smile_24: ...
我有時睇完會喊嫁:')  

是真唔是呀.
咁感動

引用:
原帖由 simon19841 於 2009-3-4 11:46 PM 發表 查看引用來源

是真唔是呀.
咁感動
of course la...自己去<情版>睇下咪知囉
仲有個原因~~其實明月妹是個喊包:') ~
你地唔好蝦我 ...唔該哂

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-21 05:28 PM 發表 查看引用來源
hi! 小妹叫明月夜 ~ 成日都睇大家的post架  ~c兄c姐既帖的確引人入性:smile_15:  ~ 小妹亦有留言唔知大家有冇留意呢 ~ 等我今次都分享下先, 不過第一次寫post喎... 寫得唔好唔好介意, 希望各位比d意見支持我好喎… ...
真係正多謝哂妳呀

引用:
原帖由 rickricky 於 2009-3-5 12:02 AM 發表 查看引用來源
真係正多謝哂妳呀
唔好客氣:smile_15: ~~感謝哂c兄既支持:smile_24:

我地個個都咁愛你, 邊會蝦你喎
引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-3-5 12:01 AM 發表 查看引用來源

of course la...自己去睇下咪知囉  
仲有個原因~~其實明月妹是個喊包:') ~
你地唔好蝦我 ...唔該哂  

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-21 05:28 PM 發表 查看引用來源
hi! 小妹叫明月夜 ~ 成日都睇大家的post架  ~c兄c姐既帖的確引人入性:smile_15:  ~ 小妹亦有留言唔知大家有冇留意呢 ~ 等我今次都分享下先, 不過第一次寫post喎... 寫得唔好唔好介意, 希望各位比d意見支持我好喎… ...
真係正多謝哂妳呀

引用:
原帖由 lanchaialan 於 2009-3-5 04:43 PM 發表 查看引用來源
我地個個都咁愛你, 邊會蝦你喎
明月妹好感動呀c兄...:smile_40:

引用:
原帖由 rickricky 於 2009-3-5 11:45 PM 發表 查看引用來源
真係正多謝哂妳呀
你好健碩型仔呀 ..多謝支持呢:smile_15:

明月妹...我來了~~~~
多日冇上來~~~

但明月妹不理我...
那我都係去訓了,
很累~~~早抖明月妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆