上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part11) 代080709 開

收藏  |  訂閱
750  6.3k

引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-2-22 10:43 PM 發表 查看引用來源

妺妺俾二哥幾次就會唔怕啦!
二哥會錫住妺妺嫁,唔會得咁盡嫁
唔制呀~ 龍二哥點解要天使妹妹喎....:smile_24:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-22 10:42 PM 發表 查看引用來源
我真要瞓喇..胡仔王子晚安:smile_30: :smile_30:
各位晚安:smile_13:
公主高質睡眠 :smile_15:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-22 10:42 PM 發表 查看引用來源
我真要瞓喇..胡仔王子晚安:smile_30: :smile_30:
各位晚安:smile_13:
祝好夢~ :smile_40:

引用:
原帖由 080709 於 22/2/2009 10:46 PM 發表 查看引用來源
我驚講多錯多:smile_45:  
9仔,,晚上好,,,你放心,,我唔like黑狗,,,like白狗架,,,,haha,,,

引用:
原帖由 080709 於 2009-2-22 10:46 PM 發表 查看引用來源
我驚講多錯多:smile_45:  
大哥唔洗驚講錯嫁,我都成日講錯野啦!我成日吹牛添

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-22 10:47 PM 發表 查看引用來源

唔制呀~ 龍二哥點解要串天使妹妹喎....:smile_24:
天使妺妺好玩!識作詩喎!

引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-2-22 10:47 PM 發表 查看引用來源

妺妺二哥肚餓!二哥今日無食野,而家去食野啦!
咁夜先食0野~:smile_38: 小心變 " 肥 " 龍啊~:smile_30:

引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-2-22 10:53 PM 發表 查看引用來源

天使妺妺好玩!識作詩喎!
天使妹妹都差唔多要去教教豬啦~:smile_30: 祝大家好夢啦~:smile_40: 遲d再見啦~:smile_15:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-2-22 10:59 PM 發表 查看引用來源

天使妹妹都差唔多要去教教豬啦~:smile_30: 祝大家好夢啦~:smile_40: 遲d再見啦~:smile_15:
咁去教教豬啦:smile_43::smile_43:
:smile_45::smile_45:

大哥,細佬又去食野啦遲d先再講啦啦隊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆