上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,82

收藏  |  訂閱
743  6.3k

好喇,準備zzzz先:smile_43:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-17 12:31 AM 發表 查看引用來源

青青善如天上月
蓉蓉好像地下影
比比左顧加右盼
遇上絕代之雙嬌
你是一個好才子/今次遇見結良知朋,thank you.的作得好好

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-12-17 12:31 AM 發表 查看引用來源

今晚有個女仔add我msn
佢係我其中一個追求對象
事敗後4年再遇...
應該大家仲有一絲串聯,只不過冇好好去運用
所以我信緣份...:smile_40:

多謝你,呢首應該係今年最後o既一首
人生有緣不在長短.加油,米高

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-17 12:34 AM 發表 查看引用來源

你是一個好才子/今次遇見結良知朋,thank you.的作得好好
多謝.........................不過我距離才子仲好遠:smile_39:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-17 00:35 發表 查看引用來源
人生有緣不在長短.加油,米高
其實我仲等緊一個人,應該同佢仲有緣份
不過大家係朋友就夠喇:smile_30:

話時話,我未知係唔係有心中對象:smile_44:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-17 12:38 AM 發表 查看引用來源

多謝.........................不過我距離才子仲好遠:smile_39:
也不錯呀.我只是思維快.也不是好的.但我夠勇.不怕人笑呀.你作得好好.真的:smile_38:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-12-17 12:40 AM 發表 查看引用來源

其實我仲等緊一個人,應該同佢仲有緣份
不過大家係朋友就夠喇:smile_30:

話時話,我未知係唔係有心中對象:smile_44:
你要主動出發,用真心情意,一定ok信我

各位fd fd 米高比比,ching ching我要睡了.祝美夢在枕邊,goodnight

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-17 12:45 AM 發表 查看引用來源

也不錯呀.我只是思維快.也不是好的.但我夠勇.不怕人笑呀.你作得好好.真的:smile_38:
無言感激

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-17 12:48 AM 發表 查看引用來源
各位fd fd 米高比比,ching ching我要睡了.祝美夢在枕邊,goodnight
蓉蓉早抖..............................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆