上一頁下一頁
發新話題

徵玩得傾得的您入小妹吹水室(PART 61)

收藏  |  訂閱
745  5.9k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-7 11:50 AM 發表 查看引用來源
心情低落的一天.....:smile_27:
咩事呢小她

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-7 04:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 咁d人去晒邊 ar :smile_13: 真係咁忙 :smile_41::smile_41:
我都唔知呀!我黎排好忙,冇找佢地....:smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-7 04:53 PM 發表 查看引用來源
咩事呢小她
咩叫小她呀...:smile_13: :smile_30:
我比人收養既狗狗唔係度啦....:') :')

又冇晒人......><”

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-7 05:01 PM 發表 查看引用來源

我都唔知呀!我黎排好忙,冇找佢地....:smile_13:
:smile_46: 咁真係好忙 wo...咁有無去聚舊 ar :smile_46:

報到...有女我就到.小弟為人忠厚, 老實. 善解人意. 星相沾卦, 琴棋書畫, 無一所識.

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-7 05:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: 咁真係好忙 wo...咁有無去聚舊 ar :smile_46:
冇呀...:')

引用:
原帖由 oajoaj 於 2009-1-7 05:15 PM 發表 查看引用來源
報到...有女我就到.小弟為人忠厚, 老實. 善解人意. 星相沾卦, 琴棋書畫, 無一所識.
咩叫有女就到呢....??:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-7 05:26 PM 發表 查看引用來源

冇呀...:')
:smile_13: 咁咪好失望呵 :smile_13: :') :smile_24:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-7 05:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 咁咪好失望呵 :smile_13: :') :smile_24:
係呀!!!冇得見大家,我好掛住大家...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆