上一頁下一頁
發新話題

一個永遠都忘記唔到既sp~PART2之研究吹蕭技巧~

收藏  |  訂閱
848  19.2k

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-30 02:17 AM 發表 查看引用來源

所以我覺得盡可能都有滿足男朋友性需要...
致少起碼唔會再心思思搵其他女人試:smile_13:
呢d係咪叫做吹乾個男友等佢腳軟無力去搞其他女仔?

引用:
原帖由 skfv 於 2008-11-30 02:13 發表 查看引用來源

咁你有無試過係舐個陣講過d野讚佢

"你好硬,我好鐘意"...etc

男仔好受架bo
無呀,真係要試下:smile_40:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-30 02:17 AM 發表 查看引用來源

所以我覺得盡可能都有滿足男朋友性需要...
致少起碼唔會再心思思搵其他女人試:smile_13:
係呀~你話完全拒絕出面既誘惑係假既~
但係你可以令到佢玩完其他人就唔記得~
淨係記得你~都己經好勁~:smile_40:

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-11-30 02:14 AM 發表

而家新出fire & ice 香口膠, 咬完再吹應該好正~~~

仲有搽chocolate syrup再lam番晒d syrup~~~
我同bf玩過cream...係佢提出...
又要食d cream又要幫佢吹真係好難頂...
佢仲問我好唔好味:smile_42:

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-30 02:14 AM 發表

偷食一定有~不過如果女友俾到偷食果件更好既野你~
你會唔會少左去呀~:smile_44:
咁你去街邊都會檔檔試下D零食:smile_30:

引用:
原帖由 sassiquelee 於 2008-11-30 02:19 AM 發表 查看引用來源

無呀,真係要試下:smile_40:
有時呢d說話男仔都好受架

唔淨止用口係咁含...個口都會累架嗎

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2008-11-30 02:14 發表 查看引用來源

偷食一定有~不過如果女友俾到偷食果件更好既野你~
你會唔會少左去呀~:smile_44:
又啱:smile_30:

引用:
原帖由 sassiquelee 於 2008-11-30 02:17 AM 發表 查看引用來源

問你地好d,有經驗嘛:smile_40:
如果要講feeling,瞓瞓下比人含醒,沖沖下涼水中簫,對住塊鏡雙方都睇住對方表情,黑暗中神秘簫....都幾好

如果玩skill,我覺得要好好運用嘴唇,細細力包住痙部慢慢甘啜,一定要小心牙牙,唔好整親B仔,仲要識用下條"月利",係龜頭對落個"冬菇"位打下圈,或者又袋袋用"月利"向上瀨......

其他方面,手指都唔可以偷懶,可以用手指甲輕輕力掃下袋袋同埋大比內側,眼神都好緊要,唔好淨係合埋眼吹,要不時向上望,睇下對手個滿足樣....

最後係聲音,吹到可以呻吟,不過要係細細聲由喉嚨發出黎個種,唔可以太大聲,因為要聽下吹奏時個種"啜啜啜啜啜"聲...:smile_47:

如果真係做到晒上述所提,我稔唔頂得幾耐就................

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-11-30 02:19 AM 發表

我同bf玩過cream...係佢提出...
又要食d cream又要幫佢吹真係好難頂...
佢仲問我好唔好味:smile_42:
咁你點答:smile_30:

引用:
原帖由 Qmepls 於 2008-11-30 02:14 發表 查看引用來源

hehe識玩喎,用腳腳個feeling好淫好high
Of Cause!:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆