上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)5

收藏  |  訂閱
730  17.6k

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-11-20 05:22 PM 發表 查看引用來源

WELCOME
頭 先 呢.......好 似 傾 ING 商 務....哈哈......唔 得 啊......我 要 "傾 情"..........

引用:
原帖由 michaelcklam2 於 2008-11-20 10:04 AM 發表 查看引用來源

唔係呀麻??? 重"少女心事"???  
咩 啊......會 長 唔 可 以 保 有 "童 真" 架???

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-20 04:52 PM 發表 查看引用來源
Times up, see your guys tonight
咁 神 奇.....D 野 你 點 會 睇 到 架?????:smile_24:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-20 17:41 發表

咩 啊......會 長 唔 可 以 保 有 "童 真" 架???
你話典咪典lor

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-20 05:59 PM 發表 查看引用來源

咁 神 奇.....D 野 你 點 會 睇 到 架?????:smile_24:
哦.....我 的 回 覆.....剛 睇 到 有 你........

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-20 06:16 PM 發表 查看引用來源

你話典咪典lor
你 點 嘛.....揾 到 未 啊????

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-20 18:19 發表

你 點 嘛.....揾 到 未 啊????
好難揾..條友仔收得好隱閉:smile_24:

轉個頭冇哂人既...有冇人喔:smile_13:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-20 05:59 PM 發表 查看引用來源

It's the magic connection between.......you and me

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-20 19:23 發表

It's the magic connection between.......you and me
woo:smile_14: .....吾阻你地:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆